0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vidanın üstünde 8 mm lik somun olacak somundan sonra 2-3 mm vida dışarda kalacak.somun varmı
merhaba Atilla bey ,Kadir benforuma yazmıyorum ama yazılarınızı takip ediyorum.gerçekten bilgilendirici.yukarıdaki vidayı ben de baktım ama üzerinde göremedim acaba sökülünce mi görünüyor.Bende 4 yıldan beri 96 xei var her tarafını değiştirmedik yer bırakmadım birkaç sorum olacak:--frenler hala kızaklıyor(ön arka torna yapıldı,ön balata orjinal,fren borusu yeni,ön arka balata değişti,limitör sökülüp bakımı yapıldı,hidrolik değişti)--benzinde bazen üç dört marşta çalışıyor,rolanti 8'e düşüp titreme ve benzinde çok yakıyor.YAPILANLAR(buji ve kablosu,distr.kapağı,bobin,tevzi makara,değişti.buji ngk nın yeni çıkan lpg1 olanı 150tl olan.)--boğaz kelebeğinin dediğiniz gri soketi iki vida olan ve karşısında yuvarlak olan onun karşılığına denk gelen iki vidalı yeri söküldü içindeki mil biraz çevrilerek(yaylı gibi olan) temizlendi.sökülenler tam yerine takıldı akü resetlendi 1750 devire çıktı 3 gün sonra 8 e tekrar düştü avansı artırdık ama rolanti tam 8,5 olmadı biraz titreme var ve biraz geç çalışmaya başladı,çekişde düşük.sıralı tüptede tam ayar tutturamıyoruz alakası varmı.--Acaba o zorlamadan ayarını mı bozduk sensörümü bozduk.