0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim.uygulayıp bilgi vereceğim.iyi geceler....bir de şu an için parçayı bulabilecağim bir yer yok.bana özelden bilgi verir misiniz fiyatı hakkında? temin edebilir misiniz?
merhaba.evdeki pc arıza yaptı.aranıza katılamıyorum.kusura bakmayın.en kısa sürede halledip döneceğim aranıza....
pc'niz içinde geçmiş olsun çok şanssız bir dönemdesiniz anlaşılan,sorununuzun çözülüp çözülmediğini merak ile bekliyorum.Saygılar...
herkese iyi akşamlar.Ufuk Bey teşekkür ederim.Geçenlerde Mardin e gidip geldim yani 400 km falan yaptım.arıza devam ediyor.....devir düşmedi.
Faih bey sorununuz ne durumda ? bilgi alamadık sizden?
Herkese iyi akşamlar.Ufuk Bey araçta bir gelişme yok.rölanti yüksek durumda.İnsan bir süre sonra usanıyor.daha önce de belirtmiştim burada hiç usta yok yapayım derken bozuyorlar.dediğiniz vakum sensörünü de temin edemedim.zaten temin etsem de kime yaptıracağım.Yani şu an için beklemedeyim.elimden birşey gelmiyor...
Fatih jikle devir ayar vidasını gevşet,somunun üst tarafından enaz 3mm dışarı çıksın demiştim yaptınmı?vidanın tepesinde allen anahtar için delik var.
evet fatih o vıda.onu dibinde somunu olacakvida somundan dışarı 2-3 mm çkmış olması lazım.sıkılıysa rölanti yüksek çalışır.somunu gevşeterek vidayı dıöarı doğru çevir.
Fatih kardeşim o silikon veya yapışkan sonradan sürülmüş.vidanın üstünde kontra somun olması lazım.kontra somun bir vidanın gevşememesi için kona somundur.smun biraz gevşetilir allenle vida ayarlanır,allen sabit tutularak somun sıkılır.potansiyometre soketi çalışmasa arabaya gaz veremezsin.öndeki hortumların bağlı olduğu parça isc valfı veya sensoru .rölantiyi ayarlayan parça onu sökünce araba titriyor stop ediyor demekki çalışıyor.sen sağlam ayar vidasını kullandığın boğaza tak otomatik jikle devir ayarı oradan yapılır o vidayı motor çalışırken iyice gevşet bakalım devirde fark olacakmı.unutmadan soketleri tak ve restlemeni öğrettiğim gibi yap ondan sonra ayar işini yap.