0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motoru hp yüksek ama senin arabanında şekli var mesut abi bence takas filan etme
Mesut bu aracı ne kadar kullanabileceksin Türkiye'de? Bu işleri çok ince detayına kadar araştırman gerekir.Bi kere alım satım için Bulgaristana gitmen gerekecek.Tekrar Türkiye'ye gelirken, sınırda aracına, sadece 6 ay Türkiye'de kalabilir izni verecekler.6 ay sonra araç tekrar Bulgaristan'a gidip orda kalması gerekecek en az 6 ay, sonrasında Türkiye'de kalması için yine 6 ay izin alabileceksin. Aksi halde, sınırdan türk gümrük memurları araca giriş ve kalma izni vermezler.Benim bir akraba 1 yıl önce 96 model Audi A4 aldı Bulgaristanda, geldi 6 ay kaldı, sonrasında ancak 15 gün izin alabildi. Gitti aracı başkasının üstüne geçirdi ve tekrar gelmeye kalktı, Türkiye'de 2 gün kalma izni alabildi.İyi düşün....
mesut abi eğer farlarını bana verirsen..takasa gir derim.. bu ilanı görmüştüm..geçen gezinirken..aslında mantıklı ama senin şimdi canın sıkılır bu araba zaten modifiyeli..üretimden..farları karartırsın hemen.. bence gir.. süperde olur..
celicayı al ithalatını yap bana sat
yorumlar için teşekkür ederim Arkadaşlar, aracı satan şahıs zaten 6 ayda bir yurtdışına çıkması lazım ondan sıkılmıştır ben ve eşim çifte vatandaşız zaten bu arada 6 aylık sürede 2 yıla çıkarılmış 2 yılda bir BG ye gider birer kahve içer döneriz üstüne para alma konusunu bende düşünüyordum alsında ama araba çok temiz duruyor herşeyi orjinal jantları bile fabrika çıkışı hiç kurcalanmamış artık bunu alırsam şöyle birşey yaparım diye düşünüyorum
Levent abi BG den akraba geldi 3 gün önce, bu 6 aylık sınır 2 yıla çıkarılmış daha 1 hafta olmuş kanun çıkalı sorun yok yani zaten alırsam illaki bişeyler yaparım ya ben Stok arabaya asla binmem Oldu Kemal amca
Levent abi tamada diyorumya bunları bende biliyorum ama bize gelen akrabam daha yeni girdi yürürlüğe dedi, daha kimsenin haberi yok, hatta ben sordum böyle birşey varmış duydunmu diye , oda 1 hafta önce kanun yürürlüğe girdi artık herkes arabalarını getirmeye başladı diyordu