0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim bana sorarsan bence girme takasa neticede senin arabanda 140bg den fazla bişeye tekabil ediyor hemde efsane kasadan sonra en kaliteli corolla kasası e12 içimden geçen sakııııın mesut abi
Bu kanunu iyi incelemeden ve Resmii gazetede yayımlanmış yürürlük yazısını görmeden bence böyle bir alım satım yapmamalızın. Yine de sen bilirsin.Benim akrabam 1 yıl önce her şeye inandı, çok heyecanlıydı, şu anda 1500 BG Leva zararla satmaya çalışıyor aracı, satamıyor. Alıcı yok.İyi düşün.Araç güzel, sana yakışır...
mesut abi belki senin e12'de 140 hp olur
hasan zaten o civarda bişe belkide daha fazlası
bırçet ben bi t-sport alayım ondan sonra değiştirseydin yahu senin o paraya alabilme şansın var ben olsam hemen alırdım ama daha dün tüp taktıracağım dediğini hatırlıyorum
hocam bu aracı alırsan senin elinde neye dönüşeceğini çok merak ediyorum hayırlısı olsun. Yakışır sana.sahibindende antalya plaka bir celaca var bende ona hastayım )
Kesinlikle genel kanıya katılıyorum ve cidden sana yakışır Mesut abim
Düplü Celica olma mı ?!
Öyle diyordumda kafamı çeldi bu araba ya
bende göçmenim desem alamaz mıyım acaba alırsan üzerine parada kalır biraz onla da jant falan aırsın ama bundan sonra celica sana uymaz malum çocuk koltuğu diye bişey de var!
Berker teşekkür ederim yorum için eğer elime geçerse zaten araba evrim geçirir heralde Teşekkür ederim Nagihancım Öyle diyordumda kafamı çeldi bu araba ya Olur nagi neden olmasın
Evlilik de kaldı hala Oktay Pek bir düşünceli gördüm seni
celica dan güzel düğün arabası olur aslında. yeni evli çifte de gider
Düğün arabası için limuzin kiralamalısın bence
Yazdığım yorumlara göre aldığım tepkilere dikkatinizi çekiyorum. "Nagihancım" ile başladı "nagi" ile bitti
şimdi mesut abinin kafa çok bulanık acaba takasa girsem mi çığır açarmıyım..yapsam ne olur yapmasma ne olur değer mi umduğum gibi olur mu kalite aynı "toyota" güç istediğim şey..modifiye olsun onada yaparım..bilmem acaba ..arada ayla yengeme sorar: hanım ne yapayım.. ayla yenge: aman mesut benim ayağımı yerden kessinde.. bir dünya soru var akılları çelen..ama şu bi gerçek aynen yakışır..ama tüm şartlar senin olurunda olmak şartı ile..
abi celicayla takasa girilir eyvallah ama yabancı plakanın çok işi var.. ma plaka denen plakadan alamazsın bildiğim kadarıyla, çifte vatandaşlar alamıyor ma plaka..bulgaristan plaka kalmak zorunda.. adamdan üstüne para almalısın bence de çünkü bulgaristandaki fiyatı zaten senin arabanın tr fiyatından daha ucuzdur..bir de aracı satman çok zor bu da var..tr plaka candır..
mesut abi arada sırada bulgaristana gidiyorsan ordan da araba alma şansın varsa sar corollayı ordan daha güzel bi araba al. bu araba için senin üstüne para alman lazım bence :S
yakışır mesut abi