bencede abi elimde imkan olsa giderim alırım ordan bitane paşa paşa binerimki 140 hp lik ve 2001 model bi celica hiç cazip değil tabi benim fikrim. ki sen supra diosun celica kim yahu

aslında sana şöyle güzel bir ae 86 iyi gider ama neyse
Mesut abi sana yakışır ama bence iyi araştır pişman olmanı istemem.
Ben aracımı engelli plakalı aldım almadan önce herkes farklı bir şey söyledi vergisini ödemeden alırsın satarken vergisini ödersin diyen oldu sadace ruhsat sahibi kullanabilir diyen oldu sonunda en net bilgiyi onatçadan ve vergi dairesinden öğrendim içimdeki şüpheler kalktıktan sonra aldım aracı bence sende yabancı araçlarla ilgili kanunları araştır emin olduktan sonra al.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Kafa kafaya değişmek anlamsız olur. Arabasını satan arkadaş zaten bu arabayı o fiyata satacak olsa BG'de
satardı. Kanunlar ile ilgili her önüne gelen birşey söylüyor. Fakat dayımın başına geldiği için rahatlıkla söyleyebileceğim
bazen araçla hiç Türkiye'ye giremeyebilirsinde.

Dayım Audi A4 almıştı farklı gümrüklerden denemesine karşın yine de arabayı
getirtemedi.
Mesut BG ye araba almaya gidersen araba alamadan gelirsin benden söylemesi.

Fiyatları bize acayip ucuz geliyor seçerken kafan karışır alamadan gelirsin. bir iki örnek vereyim.
http://www.abto.bg/BMW-320-sa29212.html Bu araba tam Türkay'lık
http://www.proauto.bg/carreview.php?carId=1278
abi hemen değiş kaçırma. bu bu cok güzel yaaaa
Elinde patlar bu mesut.2elde satımı kolay şahin al yada doğan slx güzel arabalar
http://www.abto.bg/BMW-320-sa29212.html Bu araba tam Türkay'lık
daha linkte bmw yazısını görüp heyecanlandım

sonra adımı görüp sevindim

ancak bu kasadansa bir önceki kasanın makyajlı coupe versiyonu daha bi hoşuma gidiyor
Daha ne arabalar var yurtdışında bir görseniz.....
Hayatımda sadece internette rastladığım arabaları Bulgaristan şehirlerinde gördüm.
İstanbul'un zengin semt araçları hiç bir şey değil.
Hele geç saatte diskoların önüne bir gidin ki, envayi tip'te araçlar var.
Ama ne yazıkki ancak orada kulanılıyor.
Ve arkadaşların dediği gibi, özellikle şehir içinde trafik kurallarına çok uyuluyor.
Cezalar, denetim ve uygulamar çok kâti ve sıkı.
İster inanın ister inanmayın, kimse kırmızıda geçmiyor, herkez tarfik kurallarına içinden gelerek uyuyor. Merkez çarşıda korna sesi duyamazsınız....(konu kaydı başka yere..

)
Corollamı Celica ile takas edeyimmi ?
ağzını gözünü daatırım o araba kalacak....
Kaysın Levent abi , işte bu saydığın nedenler yüzünden onları AB ye aldılar ama bizi almıyorlar zaten

adamlara kırmızı ışıkta durulacak diyince adamlar duruyor , ama bizimkiler daha yeşil yanmadan kornaya basıp sellektör çakıyor, kırmızı yansa bile son 3 4 araba illaki kırmızıda geçer affetmez. işte bunlar bir devletin durumunu ortaya koyan en basit şeylerden birkaçıdır
şimdi kendimizi AB yerine koyalım ve Türkiyeye dışardan bi bakalım ! sizce bizi AB ye alırlarmı ? asla almazlar ! neden
nedeni ortada, ne kurallara uyarız , ne yaşam şartları eşit, ne ........ devamını yazmıyayımda kızmayın bana
ağzını gözünü daatırım o araba kalacak....
Abla neden öyle diyosun ya
alıntı sahibini okudunmu?
Esasım ben, aşık değilim!
sizin bu profil fotosu da beni öldürüyo kaya dimi o?