0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin bu profil fotosu da beni öldürüyo kaya dimi o?
Corolla dursun, Celica'yı elden iyice geçirmek için al bence Mesut. Celica ile çok güzel şeyler yapılabiliyor gerçekten. Ama Celica'yı çok iyi bir fiyata bırakmaları lazım, yoksa Türkiye'nin aracı değil, çok hoşuma gider ama Türkiye için sıkıntılı.
Sağolasın Vedat, Allah'a Şükür herşey daha iyi olacak İnşallah. Daha yapılacak çok şey var.
Al al al al kesinlikle al mesut abi Kıbrısta arkadaşın var bu makinadan çok memnun herkes bu araçtan.Satarkende zorluk yaşayacağını sanmıyorum bu aracın hastası çok türkiyede güzel fiyata verdiğin zaman belki bir hafta bile durmaz elinde
Hakan abi ah keşke bütçe el versede Corollada garajda dursada bunuda Corollanın yanına çekebilsem süper olurdu ya Hayal etmesi bile zevkli hafta sonu ikisinide yıkarım yalarım yutarım öperim koklarım
Mesut abi valla gaz vermek gibi olmasın ama senin durumunda olucam bir an düşünmeden almıştım celicayı bir defa trafıkte farklı olucaksın. e12 corolla cok va,r ama celica kaç tane var ülkemizde hem sahibinden.com'dan inciler bölümünde 1 celıca ilanına yorum yapmıstım evlenmemıs, borclanmamıs olsam dakıka durmaz alırdım diye. Belli senınde için gidiyor parca sıkıntın olmaz gider bularıstana alır gelirsın;) senın muzık sistemınle ve jantlarınla bu celica kral olur be kral hem satamama durumu var tamam belkı zarar edersın ama şu dunyaya kaç defa gelıcen be Mesut abi:) hem toyota bu torunlarına bıle miras kalır bıde ılle bır musterısı cıkar satılmaz dıye bırsey yok bence 3-5 lıra daha fazla zarar edersın belkı ama bence bu celıca ıcın deger