Ya bende gidiyosunuz sandım

daha konvoy yapmadık abi yarın akşam yapıcaz beklerim
Hayırlı tezkerelerr. Sağ salim gidip gelirsiniz inşallah..
booooommmmbaaa boommbaaa murat gül amasya il jandarma
amasyalılar haberiniz olsun murat gül geliyor
Ahanda Mamak 2 , Üniversiteden 5 senelik ev arkadaşım da Mamak çıkmış
2'nize de hayırlı uğurlu olsun
eyvallah doğancım teşekkür ederrim
Jandarma KomandoTatbikat kontrol merkez komutanlığı
Jandarma Kısa dönem Er.
Vize - Kırklareli..
sevgili tertiplerim sercan ve murat şimdiden hayırlı teskereler....
Jandarma KomandoTatbikat kontrol merkez komutanlığı
Jandarma Kısa dönem Er.
Vize - Kırklareli..
sonercim kardeşimm vize çok güzel bi yer hemen söyliyeyim sana nasıl gideceğini eğer arabayla gidecekseniz çerkezköy saray vize yaklaşık 1.30 saat sürecek eğer otobüsle gidersende 15lira yanılmıyorsam o da 2.30 saatte gidiyor nerden biliyorsun dersen ben sarayda okudum vizeyle yanyana
sevgili tertiplerim sercan ve murat şimdiden hayırlı teskereler.... 
eyvallah tertibimm sanada hayırlı teskereler
Mu. Elkt. ve Bil. Sis. (MEBS) Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
MAMAK ANKARA
Sercan bu arkadaşıma çıkan sonuç, seninki de aynı mı ya da yakın benzer bir birim mi?
Arkadaşımın adı ''Emre Silsüpür'' senin adını da ona söylüyorum belki bir faydanız dokunur birbirinize
Mu. Elkt. ve Bil. Sis. (MEBS) Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
MAMAK ANKARA
Sercan bu arkadaşıma çıkan sonuç, seninki de aynı mı ya da yakın benzer bir birim mi?
Arkadaşımın adı ''Emre Silsüpür'' senin adını da ona söylüyorum belki bir faydanız dokunur birbirinize 
aynı benimkide doğancım irtibatı kuralım
170 boylarında sarışına kaçar kılıkta benim face profilden 1 bak istersen aklında kaldığı kadarıyla buluşabilirsiniz umarım,
Derin düşünen ama genelde sessiz biridir, fitneyle fesatla işi olmaz olsa beraber kalamazdık zaten o kadar sene ,
o da senin resme baksın dicem de Hilux koymuşsun bomba olmuş o
170 boylarında sarışına kaçar kılıkta benim face profilden 1 bak istersen aklında kaldığı kadarıyla buluşabilirsiniz umarım,
Derin düşünen ama genelde sessiz biridir, fitneyle fesatla işi olmaz olsa beraber kalamazdık zaten o kadar sene ,
o da senin resme baksın dicem de Hilux koymuşsun bomba olmuş o 
ahahahah hilux bitaneyaa bayılıyorum biliyorsun o fotoya hemen bakıyorum ben
Soner, Murat ve Sercan, güle güle gidin güle güle gelin arkadaşlar, hepinize hayırlı tezkereler diliyorum. Fırsat buldukça foruma takılmayı da unutmayın lütfen