0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar hepinize teşekkürler..bende amasyaya düştüm amasya il jandarma neten araştırdım yer fena değil..gidince göreceğiz..sabah sabah sağlam bi badire atlattım yağışın etkisiyle virajda 2 tur döndükten sonra iki tekerin üzerine kalktı ve indi aracım az daha yan yatıyodu..küçükyalı karayoları yanyol girişinde..şükür canımda malım bişey yok bariyelerre değmeden kurtuldum..şükür aman dikkatli olun..
Üçünüze de hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle gidin güle güle gelin Bu arada geçmiş olsun Murat, aman dikkat
Hayırlı teskereler arkadaşlar, yerleriniz hayırlı olsun
sevenlerinize allah kavuştursun, Sağlıkla gider sağlıkla gelirsiniz inşallah.Allaha emanet olun...
aman... geçmiş olsun...
aman yeğen dikkat et gözünü seveyim,gecmiş olsun,senin ve diğer kardeşlerimin yerleri hayırlı olsun güle güle gidin gelin...
sağol emre abi oldu atlattık bişey tecrübe oldu..:Deyvallah wedat abü.. ya şu karayolları virajını düzeltsinler ya..
dayıcım zaferin memlkete düştük bre bre..ne iş.. çok sevdik birbirimiz herhalde..
vala bende aynı şeyi düşündüm yeğen kısmete bak bende amasya da yaptım acemi birliğimi çavuş talimgah...
tertib banda yeğen almış o kayseri ben amasya cumartesi akşam saat 22:00 23 numaralı koltuk.ben sağsalim devlete bi kavuşsam..yoksa sağlam alamıyacaklar beni..biraz daha durursam..
Alıcam altından o arabayı o olacak!Bu arada askrere giden diğer tüm kardeşlerimede hayırlı tezkereler inşallah.Hakkı beyin yazdıkları 10 numara olmuş kulağınıza küpe edin derim.
Geçmiş olsun Murat, ucuz atlatmışsın. ''bende amasyaya düştüm amasya il jandarma neten araştırdım yer fena değil..'' Alemsin, buna çok güldüm. Kaç yıldızlı imiş gideceğin yer? Hayırlısı ile gidin, hayırlısı ile gelin arkadaşlar.
ben gidiyorum..hadi hoşçakalın.. sizleri özleyeceğim..