0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Torun geldi 345.Dönem kısa dönem piyadeAcemilik: izmir Narlıdere Usta Birliği: Hatay 2.Hudut Alayı
Teşekkürler herkese. Narlıderenin namını bende duydum dağ havası deniz manzarası tabi içerde neler olur bilmem Usta birliğinin nerde olduğunu bulamadım ama Hudut diyor ama alay seviyesinden hudutta birlik olurmu bilmiyorum. Bolca künefe yerim artık Hatay da
Sercan seb kaçıncı dönemdin?Burak kardeşim hayırlı tezkereler...Unutma şafak ne kadar zengin olursa olsun bir gün batmaya mahkumdur:)
Ufff askerlik zor zanaaat kardesim Askere gidecek ve su anda gorevde olan kardeşlerime hayırlı tezkereler dilerimUnutmadan, her torunum diyenin de bir dedesi vardır dımı Sercan'ım
Oooo 335. KSD olarak her bir gol de ben atabilirim yani
Nerede yaptın dikkat et kendi kalene atma.
Aydın Nazilli Jandarma yumurtacı yani
Bırakk allasen hep yatışş ben gece adli olaylar, gündüz cenaze. Ama şafak sayacak vaktim yoktu yani o yüzden zaman hızlı geçti.
Burak hayırlı teskereler diliyorum. Ben askere gitmedim.
Burak hayırlı teskereler diliyorum. Ben askere gitmedim. Sana bir iki tavsiyem olacak. Askerde şu üç ifadeyi kullan gerisi gelir diye duymuştum. "Emret "komutanım", "Emredersinzi Komutanım" ve "sağol Komutanım".
Teşekkür ederim. Bencede aynen dediğiniz gibi. 5 ay beyni rölantiye alıcam,fazla sorgulama yapmıcam,komutanın ne diyorsa odur
Neden gitmedin abi.
Seyit abi hiç askeriyenin içinden çıkmadığı için olabilir mi acaba?bak bende merak ettim şimdi.