0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah kurtarsın
yanına en iyisinden bir traş bıçağı al. iyi bir traş köpüğü ve traş sonrası kremi. yanına iyi bir hızlı emilen nemlendirici krem al. (neutrogena hızlı emilen tavsiye ederim.) soğuktan ellerini korur.ufak bir şişede bir şampuan al.ha birde kışa denk geliyosunuz. yün içlik alın.birde iyi bir tırnak makası.acemi birliğine telefon sokmak gibi bir sivrilik yapma birde sakın
bende yapmadım henüz bilmiyorum ama ne hikmetse askerden gelen herkes nerdeyse komutan dövdüm diyor hiç dayak yiyen,patates soyan yok hiç nöbet tutmadım, iştimaya katılmadım felan diyorlar sizde askerden gelince böyle anlatmayın inanmam valla
müthiş adamdan müthiş yorum.. askere gidiyoz dedi çocuk kemal abi hapse değil..ne iş..bizde tecrübe diyoruz ya..
hoba by sosyeteden tecrübelre bak markalara bak "nam-ı diğer Murat 124"..kaya mangal yakarken güneş gözlüğüde takam mı ya la.. alengirli olur..kardeşim ya..la bu içlik dediğin BKM MUTFAK taki hıyarlı babanınkinden olur mu ?
zaten anlatanlar anlatıyo anlatırken askerde o bahsettikleirni kimler yapıyor bende anlamdım..hayal ürünü..hepsi..yazıyorlar hep..bende iyi yazarım yazım güzeldir..
abi vatanımızı korumaya gidiyoruz yahuu +10000000000eyv... kayacım listeye yazıyorum rahat ol osmanım neyse onu anlatırız merak etme aynen tertibim ondan eheheh murat yazarmı bakiyiiim valla yazar
abbooo gitti bizim mobilyalar...sağ salim gidin sağ salim dönün çocuklar...
yazmaya başlıyorum bi gün org'u yanıma getirdiler başladım çalmaya..org.(orgeneral)
ahanda konu bizim konu dağıtın mobilyalar bişey olmaz baharda burdayız yaparız abla..az daha idare et eskilerle..asker oluyoz bak..ben sercan soner uyursak ahmet hasan mehmet veli vs vs vs ölür diyolar ya..hangisi önemli şimdi..
peki ne zaman döneceksiniz bekleyeyim bari...
allaha emanet olun yolunuz açık olsun sağ salim gidin gelin
abla hiç saymadım ama..sayanlar var zor oluyormuş 158 gün..bu 158 gün içinde çok şeyi unutuyomuşunuz..müzik repertuarınız genişse daralıyomuş..aşk acısı orada geçiyomuş..
hasan hani arkadan su dökerler unuttun mu? aaaaa