0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, ırkçılık gibi bir insanlık suçunu dini boyuta indirgemeyelim lütfen. Bu forumda "Pis İsrailliler" şeklinde ifadeler kullanıldığında da aynı tepkileri vermişizdir. Eyvallah ciğerim, bir süre bu şekilde takıl sen
Eyvallah ciğerim, bir süre bu şekilde takıl sen
israil dedinizde aklima geldi akraba evliligin en cok oldugu ulke dogan cocuklar daha zeki olsun ve para disari gitmesin aile icinde kalsin diye yakin akraba evlilikleri tesvik ediliyor
Herkes milliyetini bilecek, kimse asimile olmayacak. Her ırkın kendine has iyi ve kötü yanları var. Dünyevî ve seçme imkanımız olmayan bir konuda kimseyi kırmayalım.Her millette iyi, kötü var. Bir insanı, beş para etmese bile kendi ırkımızdan diye savunmayalım veya 10 numara bir insanı, başka bir ırktan diye karalamayalım. Bunu zaten politikacılar yapmakta.Hepimize öpücük yolluyorum, sevgi topurcuklarım.
güzel olmuş, bir ilave yapayım kendi milletimizide severken başka milletlerin üstüne basarak yapmayalım. Ama kendi milletimizi sevelim.
Basmayalım, sevelim
biz turkler cok asil bir milletiz evet cok dogru!!! bunu 100 bayana sorun 95i size bir tarafiyla guler internette gezinen turklerin yarisinda fazlasi kameradan bir yerlerini gosterdigi icin dunyanin gozunde turk=sapik (bunu kendiniz deniyelbilirsiniz yabanci hatun nickiyle bir siteye uye olun bakin bakalim bir gecede kac tane bayaigit turkle karsilacaksiniz) ayrica kemal bey sizin basiniza gelen olay cok vahim ama sunuda belirtmek isterim ben senede 3-4 kez kambocyaya giderim ve sinir kapisinda aynen soyle bir yazi var kocaman bir tabela aslinda "Luften cocuklarimizi s..meyiniz" kambocya hukumeti tarfindan asilmis demek istedigim bu fuhus dunyanin her yerinde var birileri aliyorki bunu bu insanlarda satiyor. ayrica aile ici fuhusun sapikligin en cok oldugu ulkelerin birinci sirasinda japonya var sonra ingiltere ve abd geliyor
Toplumsal mutabakat dedikleri bu olsa gerek
Vedat' la zıt fikirlere sahip olsakta olgunluğundan dolayı kutluyorum forumdaşımızı, konuşarak her problemi çözebiliyoruz en azından.
"Luften cocuklarimizi s..meyiniz" şu kısmı düzeltelim mi? çok sert olmuş da!
Polisin dövdüğü asker ilk kez konuştuFatih'te polislerin sokak ortasında dövdüğü sürücü yaşadıklarını anlattı.ntvmsnbc Güncelleme: 16:31 TSİ 20 Haziran. 2012 Çarşamba http://www.ntvmsnbc.com/id/25360054İSTANBUL - Fatih'te, polislerle yaşadığı yol verme tartışması yüzünden, eşi ve çocuklarının gözü önünde feci şekilde dövülen sürücü yaşadığı dehşet anlarını bir televizyon kanalında anlattı.Sol gözünün mor olduğu gözlenen ve asker olduğu öğrenilen sürücü şunları söyledi: "Panik halindeydim, 'hamile kadın var' dedim, 'hastaneye yetişmem lazım yol verin' dedim. Banane dediler, elime vurdular iteklediler. Nefes aldığım zaman bile ağrılarım oluyor. Hastaneye gittim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Çıplak halde karakola geldim, su bile vermediler, Allah rızası için dedim. 'Ben askerim, bana karşı biraz saygılı olun' dedim. Aralarından biri 'benim dayım Genelkurmay yardımcısı' dedi." "Keşke 5'i değil de hepsi açığa alınsaydı. Memurlar istifa etmeli" diyen sürücü, her sokakta kamera olması gerektiğini söyledi.