0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim diğer mesajlarımda da belli oluyor zaten ne demek istediğim, senin yazdıklarınla arkadaşımızın yazdığı şey farklı, en azından üslub farkından kocaman bir fark çıkıyor ortaya, benim karşı çıktığım destek olmadan ''eğitime verilmeyen camiye veriliyor'' gibi söylemler... Kaldı ki bu yerleşmiş bir şekilde kültürümüzde var ''Evde olmayan camiye harammış.'
Ayrıca bir eleştiri yapılırken, amacımız bizimle aynı görüşte olmayan arkadaşlarımızı alt etmek veya sinirlendirmek değil, endişe duyduğumuz noktalarda forumu bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık yaratmak olmalı. Bu vesile ile, bu ve bu başlık altında tartışılan tüm konularda, egomuzu bir kenara koyup, konulara bu perspektiften yaklaşılmasını tüm arkadaşlardan rica ediyorum Şunu unutmayalım, hepimizde belirli ön yargılar vardır. Bu, bizleri kötü niyetli yapmaz. Ön yargıyı kırmanın en etkili yolu ise, sabır ve hoşgörüdür.
rakamsever arkadaşlar tabiri hiç hoş olmamış farkındaysanız bir yorum yapmadan sadece rakamları dile getirdim. hükümet yanlısı bir birey değilim. ama yapılan hoşuma gitmeyen şeyleri eleştirebildiğim gibi, yapılan iyilikleride göz ardı edemem. madem siyasete bulaştırıldı bir şekilde soruyorum size bu hükümet kadar bilim ve teknolojiye önem veren oldumu ? ha önem verdide sonuç ne oldu diyebilirsiniz orası apayrı birşey ama adım atıldı.. sağlık sektöründe insanlarımız için güzel şeyler yapıldı yapılmadı diyebilirmisiniz. çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede yaşıyoruz. manevi huzur için insanlar istediklerini yaptırırlar. hangi parayla yapıldığı önemli değil, çok sayıda olmasımı önemli. bu neden insanları rahatsız eder. sen cami görmek istemeyebilirsin ama ben görmek istiyorum. hükümet sağ görüşlü diye bu kadar insanların maneviyatıyla uğraşılmaz.. hakkı bey katılıyorum size.. kim ne fikirde olursa olsun, birbirine saygı duymalı.. önce insani yönleriyle düşünmeli.
hakkı bey'e anlatmak istediklerimi yakaladığı için teşekkür ediyorum. rakamsever arkadaşlar için küçük bir bilgi paylaşıyorum yorum yapmadan:ister bağış, ister ödenek, ister hayrına yapılmış olsun; konu camilerin nasıl yapıldığı değildi. türkiye'deki cami sayısı: 83.574 (yapımı devam edenler hariç).bir hastaneye karşılık gelen cami sayısı: 70toplam hastane sayısı: 1200-1300 arası.toplam sağlık ocağı sayısı: 6000 civarı.her 60.000 vatandaşımıza 1 hastane düşüyor. 22 bin kadrolu doktora karşılık 70 bine yakın imam mevcut.toplam okul sayısı: 60.165 (öğretmen açıklarına değinmiyorum).bir insanın oturduğu evin balkonundan 14-15 tane cami saydığı ülkeye karşılık diğer memleketlerde ne olduğuna bakalım:almanya - 70 bin sağlık kurumu / 8 bin kilisefransa - 60 bin sağlık kurumu / 9 bin kiliseküçük bir hikâye: yunanistan mykonos adasının yaklaşık 10 bin nüfusu var. toplam kilise sayısı 360. her 27 kişiye bir adet kilise düşüyor. bu kadar kilise olmasının da hikâyesi mevcut elbet. vakti zamanında gelirleri yettikçe mykonoslu aileler hem konu komşuya hava atmak hem de bir kilise kurarak dine hizmet ettikleri için cennette yer umuyorlarmış kendilerine.karadeniz'de doğu anadolu'da çocuklarımız okula gitmek için ne çileler çekiyor, kilometrelerce yol kat ediyorlar. bazıları bunları yürüyerek yapıyor. buna karşılık her 20 haneye 1 adet cami düşebilen köyler var. hem de ne cami.
okul, kütüphane, yurt yerine cami yapıyorlar sürekli dengelemek için. çok çalışıyorlar hamdolsun.
Bizim parti kazansın görecekler.....
Günün en güzel haberi, Aziz Başkan tahliye oldu.
Şu anda "Bilmem ne yaparım böyle tahliyeyi" diyor olmasın Ucu açık bir tahliye oldu bu, bilek güreşinin bir süre daha süreceği ve bu süreçte maalesef Türk futbolunun gerilmeye devam edeceğini anlaşılıyor.