Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #340 : Haziran 28, 2012, 08:27:03 »
Abicim diğer mesajlarımda da belli oluyor zaten ne demek istediğim, senin yazdıklarınla arkadaşımızın yazdığı şey farklı, en azından üslub farkından kocaman bir fark çıkıyor ortaya, benim karşı çıktığım destek olmadan ''eğitime verilmeyen camiye veriliyor'' gibi söylemler... Kaldı ki bu yerleşmiş bir şekilde kültürümüzde var ''Evde olmayan camiye harammış.'

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #340 : Haziran 28, 2012, 08:27:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #341 : Haziran 28, 2012, 08:57:33 »
Abicim diğer mesajlarımda da belli oluyor zaten ne demek istediğim, senin yazdıklarınla arkadaşımızın yazdığı şey farklı, en azından üslub farkından kocaman bir fark çıkıyor ortaya, benim karşı çıktığım destek olmadan ''eğitime verilmeyen camiye veriliyor'' gibi söylemler... Kaldı ki bu yerleşmiş bir şekilde kültürümüzde var ''Evde olmayan camiye harammış.'

Eleştirilerimizin, Gülsüm Hn'ın yukarıda yaptığı gibi rakamlarla desteklenmesi ve genel anlamda tüm paylaşımlarımızda üslup konusunda özenli olunması gerektiği konusunda seninle hemfikirim. Ayrıca bir eleştiri yapılırken, amacımız bizimle aynı görüşte olmayan arkadaşlarımızı alt etmek veya sinirlendirmek değil, endişe duyduğumuz noktalarda forumu bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık yaratmak olmalı. Bu vesile ile, bu ve bu başlık altında tartışılan tüm konularda, egomuzu bir kenara koyup, konulara bu perspektiften yaklaşılmasını tüm arkadaşlardan rica ediyorum :) Şunu unutmayalım, hepimizde belirli ön yargılar vardır. Bu, bizleri kötü niyetli yapmaz.  Ön yargıyı kırmanın en etkili yolu ise, sabır ve hoşgörüdür.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #342 : Haziran 28, 2012, 09:41:57 »
hakkı bey'e anlatmak istediklerimi yakaladığı için teşekkür ediyorum. rakamsever arkadaşlar için küçük bir bilgi paylaşıyorum yorum yapmadan:

ister bağış, ister ödenek, ister hayrına yapılmış olsun; konu camilerin nasıl yapıldığı değildi.

türkiye'deki cami sayısı: 83.574 (yapımı devam edenler hariç).
bir hastaneye karşılık gelen cami sayısı: 70
toplam hastane sayısı: 1200-1300 arası.
toplam sağlık ocağı sayısı: 6000 civarı.

her 60.000 vatandaşımıza 1 hastane düşüyor. 22 bin kadrolu doktora karşılık 70 bine yakın imam mevcut.

toplam okul sayısı: 60.165 (öğretmen açıklarına değinmiyorum).

bir insanın oturduğu evin balkonundan 14-15 tane cami saydığı ülkeye karşılık diğer memleketlerde ne olduğuna bakalım:

almanya - 70 bin sağlık kurumu / 8 bin kilise
fransa - 60 bin sağlık kurumu / 9 bin kilise

küçük bir hikâye: yunanistan mykonos adasının yaklaşık 10 bin nüfusu var. toplam kilise sayısı 360. her 27 kişiye bir adet kilise düşüyor. bu kadar kilise olmasının da hikâyesi mevcut elbet. vakti zamanında gelirleri yettikçe mykonoslu aileler hem konu komşuya hava atmak hem de bir kilise kurarak dine hizmet ettikleri için cennette yer umuyorlarmış kendilerine.

karadeniz'de doğu anadolu'da çocuklarımız okula gitmek için ne çileler çekiyor, kilometrelerce yol kat ediyorlar. bazıları bunları yürüyerek yapıyor. buna karşılık her 20 haneye 1 adet cami düşebilen köyler var. hem de ne cami.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #343 : Haziran 28, 2012, 09:53:05 »
bu konuda ecdadimiza bakmak lazim onlar nasil yapmis? 
her buyuk cami projesinde kulliyeler mevcut yani cami ile birlikte medrese, imaret, türbe, kütüphane, hamam, aşevi, (da-rüşşifa) kervansaray, çarşı, okul, hastane, tekke, zaviye binalarından oluşan yapılar yapmislar. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #344 : Haziran 28, 2012, 10:05:05 »
rakamsever arkadaşlar tabiri hiç hoş olmamış farkındaysanız bir yorum yapmadan sadece rakamları dile getirdim. hükümet yanlısı bir birey değilim. ama yapılan hoşuma gitmeyen şeyleri eleştirebildiğim gibi, yapılan iyilikleride göz ardı edemem. madem siyasete bulaştırıldı bir şekilde soruyorum size bu hükümet kadar bilim ve teknolojiye önem veren oldumu ? ha önem verdide sonuç ne oldu diyebilirsiniz orası apayrı birşey ama adım atıldı.. sağlık sektöründe insanlarımız için güzel şeyler yapıldı yapılmadı diyebilirmisiniz. çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede yaşıyoruz. manevi huzur için insanlar istediklerini yaptırırlar.  hangi parayla yapıldığı önemli değil, çok sayıda olmasımı önemli. kendinizle çelişmeyin yazmış olduğunuz yorumda ' ödenek ' kelimesi geçiyor..!  bu neden insanları rahatsız eder. sen cami görmek istemeyebilirsin ama ben görmek istiyorum. hükümet sağ görüşlü diye bu kadar insanların maneviyatıyla uğraşılmaz..

Ayrıca bir eleştiri yapılırken, amacımız bizimle aynı görüşte olmayan arkadaşlarımızı alt etmek veya sinirlendirmek değil, endişe duyduğumuz noktalarda forumu bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık yaratmak olmalı. Bu vesile ile, bu ve bu başlık altında tartışılan tüm konularda, egomuzu bir kenara koyup, konulara bu perspektiften yaklaşılmasını tüm arkadaşlardan rica ediyorum :) Şunu unutmayalım, hepimizde belirli ön yargılar vardır. Bu, bizleri kötü niyetli yapmaz.  Ön yargıyı kırmanın en etkili yolu ise, sabır ve hoşgörüdür.

hakkı bey katılıyorum size.. kim ne fikirde olursa olsun, birbirine saygı duymalı.. önce insani yönleriyle düşünmeli.

Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #345 : Haziran 28, 2012, 10:10:46 »
rakamsever arkadaşlar tabiri hiç hoş olmamış farkındaysanız bir yorum yapmadan sadece rakamları dile getirdim. hükümet yanlısı bir birey değilim. ama yapılan hoşuma gitmeyen şeyleri eleştirebildiğim gibi, yapılan iyilikleride göz ardı edemem. madem siyasete bulaştırıldı bir şekilde soruyorum size bu hükümet kadar bilim ve teknolojiye önem veren oldumu ? ha önem verdide sonuç ne oldu diyebilirsiniz orası apayrı birşey ama adım atıldı.. sağlık sektöründe insanlarımız için güzel şeyler yapıldı yapılmadı diyebilirmisiniz. çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede yaşıyoruz. manevi huzur için insanlar istediklerini yaptırırlar.  hangi parayla yapıldığı önemli değil, çok sayıda olmasımı önemli. bu neden insanları rahatsız eder. sen cami görmek istemeyebilirsin ama ben görmek istiyorum. hükümet sağ görüşlü diye bu kadar insanların maneviyatıyla uğraşılmaz..

hakkı bey katılıyorum size.. kim ne fikirde olursa olsun, birbirine saygı duymalı.. önce insani yönleriyle düşünmeli.

+1
para yeme ozgurlugu diye bisi var sanirim
ben parami ister discoda yerim ister yoga kursuna giderim ister cami yaptiririm istersemde thk'ya bagislarim kimseyi ilgilendirmez! 
ayrica napolyon ne demis para para para benim param :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #346 : Haziran 29, 2012, 06:10:11 »
Hakan arkadaş rakamlar arasında doğru orantı kurmuş ve haklı çıkmış. Buradaki analizi, bireysel ihtiyaç ve ihtiyacın giderilme süresi olarak ta değerlendirmek lazım. Camiler, cuma ve bayram namazlarındaki talebe göre şekillenirki bu namazların kazası yoktur ve cemaatle kılınır. Sadece cuma namazı için cami mi yapılır? Bunu isteyenler, camilerini para toplayarak yapıyorlar. Oraya vereceklerine, okula veya hastaneye versinler! Bu vazifeyi devlet üstlendiği için, vatandaşta böyle bir eğilim yok. Avrupa'da hristiyanlık, uzun zaman önce etkisini kaybetti. Bizde hamdolsun. Cuma namazlarında camilerde boş yer yok. Doğru orantı ile her zaman doğruyu bulamayabiliriz.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #347 : Haziran 29, 2012, 06:51:23 »
hakkı bey'e anlatmak istediklerimi yakaladığı için teşekkür ediyorum. rakamsever arkadaşlar için küçük bir bilgi paylaşıyorum yorum yapmadan:

ister bağış, ister ödenek, ister hayrına yapılmış olsun; konu camilerin nasıl yapıldığı değildi.

türkiye'deki cami sayısı: 83.574 (yapımı devam edenler hariç).
bir hastaneye karşılık gelen cami sayısı: 70
toplam hastane sayısı: 1200-1300 arası.
toplam sağlık ocağı sayısı: 6000 civarı.

her 60.000 vatandaşımıza 1 hastane düşüyor. 22 bin kadrolu doktora karşılık 70 bine yakın imam mevcut.

toplam okul sayısı: 60.165 (öğretmen açıklarına değinmiyorum).

bir insanın oturduğu evin balkonundan 14-15 tane cami saydığı ülkeye karşılık diğer memleketlerde ne olduğuna bakalım:

almanya - 70 bin sağlık kurumu / 8 bin kilise
fransa - 60 bin sağlık kurumu / 9 bin kilise

küçük bir hikâye: yunanistan mykonos adasının yaklaşık 10 bin nüfusu var. toplam kilise sayısı 360. her 27 kişiye bir adet kilise düşüyor. bu kadar kilise olmasının da hikâyesi mevcut elbet. vakti zamanında gelirleri yettikçe mykonoslu aileler hem konu komşuya hava atmak hem de bir kilise kurarak dine hizmet ettikleri için cennette yer umuyorlarmış kendilerine.

karadeniz'de doğu anadolu'da çocuklarımız okula gitmek için ne çileler çekiyor, kilometrelerce yol kat ediyorlar. bazıları bunları yürüyerek yapıyor. buna karşılık her 20 haneye 1 adet cami düşebilen köyler var. hem de ne cami.

Farklı şeyleri kıyaslıyorsunuz :wacko: :wacko:
Hepsi farklı kategorilerde hizmet sunuyor veya ihtiyaçlara karşılık veriyor...
Elma ile armudu kıyaslayamazsınız derdi hep hocalarımız ilk ve ortaokulda filan....

Bu kurumların hepsinin yeri ayrı... Hepsi insanların ihtiyaçlarına karşılık verecek sayıda olsun bence.... ;)
Ama sizin söylemleriniz aksi yönde gibi geldi, belki de ben yanlış anladım; birinden fazla olmuş ne gerek var demeye mi geliyo cümleleriniz.... :blink: :blink:
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #348 : Haziran 29, 2012, 16:10:44 »
okul, kütüphane, yurt yerine cami yapıyorlar sürekli dengelemek için. çok çalışıyorlar hamdolsun.

Bizim parti kazansın görecekler.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #349 : Haziran 29, 2012, 16:16:26 »
İslamiyet son ve en güzel din dir
ama ne yazıkki cahillerin elinde yozlaşıyor
hurafeler, çok kadınla evlilik, şeriat vs vs
akıllı müslümana canım feda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #350 : Haziran 29, 2012, 16:49:56 »
Bizim parti kazansın görecekler.....

Ahaha filim adamsın :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #351 : Haziran 30, 2012, 21:51:59 »
http://haber.gazetevatan.com/turkum-diyemem-sozleri-ortaligi-karistirdi/461471/11/Haber

'Türküm diyemem' sözleri ortalığı karıştırdı

BU KANIN ASALETİ NEREDEN GELİYOR?

'Bu kanın asaleti nereden geliyor? Biz başka bir kimlik üzerinde üstünlük kurmaya çalışıyoruz. Ben asla sorulduğu zaman Türk'üm demem. Bu beni rahatsız eden bir şey. Neden Türkiye'li diyoruz. Bu da beni rahatsız ediyor. Bir adalet devleti diyebiliriz buraya. 'Egemenlik kayıtsız şartsız Türk Milleti'nindir ' sözü de beni rahatsız ediyor. Bu Kemalist zümrenin ortaya çıkardığı sözlerden bir tanesiydi. '

***********************************************************************************************************
Bir tabir var bilirsiniz, "kılıçtan dönme" veya "kılıç artığı" diye ancak bu sözü söyleyebilirim bu zavallıya!

Millet iş, aş derdinde terör olayları almış yürümüş bu kadın ne zırvalıyor bakarmısınız, bu kadar beyinsiz yerine koymayın şu milleti gündem değiştirmek için,
yeter yani!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #352 : Haziran 30, 2012, 22:18:06 »
http://haber.gazetevatan.com/cemevine-cirkin-saldiri/461530/1/Gundem

Adıyaman, Erzincan, İzmir derken şimdi de...
Tarsus’un Yenice Beldesinde Sıdkı Baba Cemevinin duvarına Alevilere yönelik hakaretler yazıldığı öğrenildi. Bu olayın 2 Temmuz 1993 Madımak Katliamı anması öncesinde gelmesi dikkat çekti...

Birkaç aydır Türkiye'nin birçok yerinde Alevilere yönelik yapılan çirkin yazılamalara Tarsus da eklendi. Tarsus’un Yenice Beldesinde Sıdkı Baba Cemevinin duvarına Alevilere yönelik hakaretler yazıldığı öğrenildi.

tarsusunsesi.com'un haberine göre, Adıyaman, Erzincan, İzmir, Antep, Didim’de Alevi evlerinin işaretlenmesinin ardından bu kez yapılan saldırıların hedefinde Yenice’deki Sıdkı Baba Cemevi yer aldı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde meydana gelen saldırıların üzeri çocuk işidir diyerek kapatılırken duvarlara yazılan küfürlerin ve işaretlerin bu sefer nasıl açıklanacağı merak ediliyor.

Cemevine gelen halkın fark ettiği çirkin saldırının kimler tarafından organize edildiği belirlenemedi. Cemevine gelen halkın farkettiği küfürleri kimin yazdığı henüz belirlenemedi. Yenice halkı olaya tepkili. Yetkililerden derhal bir açıklama bekleyen beldenin sokaklarında halk tedirgin.

Başta Yenice olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Alevilere yönelik yapılan saldırıları protesto etmek isteyen cem evi yönetim kurulu birlik çağrısı yaparak bu tür faşist zihniyetler karşısında teslim olmayacaklarını ve inançlarına sahip çıkacaklarını belirttti. Gerçekleşen çirkin saldırıya karşı sesiz kalmak istemeyen Yenice halkı bugün Cumartesi günü saat 17.00′de basın açıklaması düzenleyecek.

Yorum: Dinler arası diyalog ( bence gereksiz bir şaklabanlık) martavalları söylenirken alevilere olan bu düşmanlık niye? nerde sizin samimiyetiniz? nerde müslümanlığınız?

not: alevi değilim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #353 : Temmuz 01, 2012, 02:30:25 »
Alevilik seçmeli ders oldu ya, ondan yapmışlardır. Aklı başında hiçbir müslüman, bunu yapmamalı. Gücünüz yetiyorsa, kendinize güveniniz tamsa, birbirinize katlanmayı deneyin :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #354 : Temmuz 02, 2012, 07:35:47 »
Yenice çok karışık bir yer. Bunu yapanların çok başka planları da olabilir. Ayrıca yakında Yenice'nin hemen güneyine Çukurova Bölgesel Havaalanı yapılacak (çok büyük olacağı söyleniyor). Dolayısıyla rant kavgası bile olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #355 : Temmuz 02, 2012, 11:03:09 »
Aziz Yıldırım tahliye edildi
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı Futbolda Şike Davası'nda nihai ve "tarihi" kararlar açıklandı. Tutuklu 4 sanık; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Olgun Peker ve Yusuf Turanlı tahliye edildi

İŞTE CEZALAR:

* Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a "örgütten" 2 yıl 6 ay, "şikeden" ise 3 yıl 9 ay (toplam 6 yıl 3 ay) hapis cezası verildi. Yıldırım ayrıca 1 milyon 312 bin TL  para cezasına çarptırıldı. Aziz Yıldırım tutuklu kaldığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi. Yıldırım; Karabük-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Ankaragücü, Sivas-Fenerbahçe, Eskişehir-Trabzon, Fenerbahçe-İBB maçlarından şike ve teşvikten suçlu bulundu.

* Olgun Peker'e ise "örgüt kurmak ve yönetmekten" 2 yıl 6 ay ceza verildi.

* Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkanı Nevzat Şakar ise beraat etti.

* Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu "şike" suçundan 1yıl 10 ay 10 gün ceza aldı.

* Beşiktaş eski yöneticisi Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

* Teknik direktör Bülent Uygun "örgüt" suçundan beraat etti. Ancak Eskişehir-Trabzon maçında "teşvikten" dolayı 11 ay 7 gün ceza aldı.

* Emenike'nin dosyası ayrıldı. Emenike'ye ilişkin karar verilmedi.

* TFF eski Başkanvekili Göksel Gümüşdağ beraat etti.

* Futbolcu Gökçek Vederson'a, Trabzon-Bursaspor maçında "teşvikten" dolayı 5 ay hapis cezası verildi.

* Futbolcu İbrahim Akın'a "şike" yaptığı gerekçesiyle 1 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

* Eski futbolcu Ümit Karan "teşvikten" 7.5 ay ceza aldı.

* Futbolcu Mehmet Yıldız "şikeden" 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

* Futbolcular Serdar Kulbilge ve Sezer Öztürk beraat etti.

http://www.htspor.com/futbol/haber/755532-aziz-yildirim-tahliye-edildi
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #356 : Temmuz 02, 2012, 11:09:22 »
Günün en güzel haberi, Aziz Başkan tahliye oldu. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #357 : Temmuz 02, 2012, 12:39:29 »

Şu anda "Bilmem ne yaparım böyle tahliyeyi" diyor olmasın :) Ucu açık bir tahliye oldu bu, bilek güreşinin bir süre daha süreceği ve bu süreçte maalesef Türk futbolunun gerilmeye devam edeceğini anlaşılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #358 : Temmuz 02, 2012, 13:24:53 »

Tahliye oldu ama beraat etmedi adam. temiz haklari varmi acaba?
haberde yazmiyorda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #359 : Temmuz 02, 2012, 15:06:43 »
Şu anda "Bilmem ne yaparım böyle tahliyeyi" diyor olmasın :) Ucu açık bir tahliye oldu bu, bilek güreşinin bir süre daha süreceği ve bu süreçte maalesef Türk futbolunun gerilmeye devam edeceğini anlaşılıyor.

En azından kodesten çıktı :) , eminim kendiside sevinmiştir.