0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tecavüz çocukları bile doğsun diyorlar .... pessss yavw pesss
Benim yazımın peşine yazınca, benim yazdıklarıma karşı yazdığını düşündüm Kemal Amca.1500 yıl önce ilk doğan kız çocukları yedi yaşına gelmeden diri diri gömülürdü. Hamdolsun islâmiyetin doğuşu ile sona erdi.
Vedat cığım kız çocuklarını gömme olayı araplarda oluyordu, bizim milletimizde böyle bir sapkınlık yoktu bildiğim kadarıyla, hatam varsagerekli düzeltmeyi yaparsın.
Araplar kızlarını gömdü ise şu anda dünyada en çok konuşulan dil ve en çok nufusa sahip toplum nasıl oldular?İlkel dönemlerde sürülen yaşam kosulları her yerde aşağı yukarı aynıdır.İnsanlar ulaşmadıkları ve yetmedikleri konularda tanrılara sığınırlardı.Kurban verirlerdi.Mesela mayalarda güneş tutulmasının geçmesi için insanların kalbini alıp güneşe tutarlardı.Yanardağ kızmasın ve patlamasın diye kratere bakire kadın atarlardı.Kısa kesersek konuyu; insanlar her zaman korktukları ve düşünsel yetilerinin yeterli olmadığı durumlarda kendilerine bir sanal obje yaratarak tapınırlardı.Bu inanç meselesidir ve inanan kişiye aksini anlatmak çok ama çok zordur.Bütün dinler ortaya çıkışları itibari ile devrimcidir ve ilericidir.
Bütün dinler ortaya çıkışları itibari ile devrimcidir ve ilericidir.
M.ali abi bizde çoğalmak için kızlarımı gömelim , en çok konuşulan dil ingilizcedir diye düşünüyorum.
Aynen öyleydiBütün anomalikler gibi kızları gömmek te pis araplara özgü bir şeydi (hala öyle)Asil TÜRK ulusu o dönemde anaerkil aile yapısına sahipti, kadın kutsaldı, çok değerliydikadına değer vermemek , çok kadınla evlenmek vs ne yazık ki araplardan (İslamiyetin kabulü ile) bize geçmiş kötü bir alışkanlık
Türklerde vardı demedim ki. 1500 sene önce uygulanan sapkınlığın islâmiyetten sonra ne hâle geldiğini yazdım.
Pis araplar lafı çok yanlış Kemal bey hem içimizde arap olan üyelerimiz var hemde peygamber efendimiz araptır ve Hadisi şerifi vardır Ben arabım arapları sevin buyurmuştur lütfen yazılarınıza dikkat edin !!
Bu arada alkışlayan toyotacı olmuşuz, terfi etmişiz yihhuuuu teşekkürler teşekkürler sizin sayenizde, sağolun varolun bir alkışı hakettiniz (Hakkı bey' e sevgilerimle )