Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #280 : Haziran 02, 2012, 15:54:45 »
Ruh dediğimiz ve henüz hakkında doğru düzgün bilgi sahibi olmadığımız şeyin ne zaman bedene girdiğini bilmiyorsak, kesin bir bilgimiz olamaz.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Haziran 02, 2012, 15:54:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #281 : Haziran 03, 2012, 18:25:40 »
İzin verirseniz "Küretaj" konusuna bir "kadın" ve bir "hekim" olarak müdahale etmek isterim....

Bu konunun bana göre en son konuşulacağı yer Meclis ve Toyotaclub tır.

"Küretaj" bir doğum kontrol yöntemi değildir.Tabi bu demek değildir ki yasaklansın. Ehil ellerde doğru yerde doğru zamanda ve doğru sebeple uygulanacak bir girişimdir.Bu konuda gerek bilimsel gerek insani pek çok yorum yapılabilir ve bunu yorumlamaya en çok kendimde hak görüyorum ama susuyorum.

Lütfen bu konuda daha fazla yorum yapılmasın zira tüm yorumlar tamamen benim inisiyatifimle silinecektir.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Haziran 04, 2012, 07:22:24 »
Tecavüz çocukları bile doğsun diyorlar .... pessss yavw pesss

Tecavuz olayinda tek suclu tecavuzcudur bence olumu hakkeden biri varsa o da o sefil yaratiktir ne cocuk ne de kurban anne olumu haketmiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #283 : Haziran 19, 2012, 07:45:27 »
Benim yazımın peşine yazınca, benim yazdıklarıma karşı yazdığını düşündüm Kemal Amca.
1500 yıl önce ilk doğan kız çocukları yedi yaşına gelmeden diri diri gömülürdü. Hamdolsun islâmiyetin doğuşu ile sona erdi.
Vedat cığım kız çocuklarını gömme olayı araplarda oluyordu, bizim milletimizde böyle bir sapkınlık yoktu bildiğim kadarıyla, hatam varsa
gerekli düzeltmeyi yaparsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #284 : Haziran 19, 2012, 08:36:21 »
Türklerde vardı demedim ki. 1500 sene önce uygulanan sapkınlığın islâmiyetten sonra ne hâle geldiğini yazdım.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #285 : Haziran 19, 2012, 21:40:43 »
CEMAAT ERDOĞAN’I BU BELGEYLE SIKIŞTIRIYOR

Cemaatin elinde KCK-MİT görüşmelerinde imzalandığı iddia edilen protokol metni var. Bu belgeyle Erdoğan’ın sıkıştırılacağını aylar önce söyledik.

Nitekim öyle de oldu.

Cemaatin polis yazarlarından Emrullah Uslu bakın ne yazdı:

“Mutabakat metninde açıkça yazılı olduğu halde Erdoğan hala “Benim müsteşarım kimseye taviz vermedi” diyor ama belge ortada. O mutabakat metinlerinin altında MİT yetkililerinin ve Erdoğan’ın özel temsilcisi Hakan Fidan’ın onayıyla arabulucu devletin imzası var. O devletin arşivinde saklanıyor bu belge.

Bu imza Türk hükümetini sorumluluktan kurtarmıyor. Erdoğan mert adamsa doğruyu söylesin. Böyle numaralarla bizi çocuk yerine koymasın.

(…)

Şimdi başa dönüp Erdoğan’a birkaç soru sorma vakti. Sayın Erdoğan “bölgede görev yapmış güvenlik güçleri savaş suçlusu olarak yargılanacak” şartını mutabakat metinlerine sokun emrini de siz mi verdiniz?”

Kısacası cemaat hesaplaşma vakti yaklaştıkça imzalandığı söylenen protokol metninin ucunu gösteriyor.

Odatv.com

" benim yorumum, doğuda görev yapan güvenlik görevlileri savaş suçlusu sayılacaksa, ölmüşüz ağlayanımız yok demektir .!!  "
hazırlanmak gerek ikinci kurtuluş savaşına...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #286 : Haziran 20, 2012, 07:55:53 »
Vedat cığım kız çocuklarını gömme olayı araplarda oluyordu, bizim milletimizde böyle bir sapkınlık yoktu bildiğim kadarıyla, hatam varsa
Araplar kızlarını gömdü ise şu anda dünyada en çok konuşulan dil ve en çok nufusa sahip toplum nasıl oldular?
İlkel dönemlerde sürülen yaşam kosulları her yerde aşağı yukarı aynıdır.İnsanlar ulaşmadıkları ve yetmedikleri konularda tanrılara sığınırlardı.Kurban verirlerdi.Mesela mayalarda güneş tutulmasının geçmesi için insanların kalbini alıp güneşe tutarlardı.Yanardağ kızmasın ve patlamasın diye kratere bakire kadın atarlardı.Kısa kesersek konuyu; insanlar her zaman korktukları ve düşünsel yetilerinin yeterli olmadığı durumlarda kendilerine bir sanal obje yaratarak tapınırlardı.Bu inanç meselesidir ve inanan kişiye aksini anlatmak çok ama çok zordur.

Bütün dinler ortaya çıkışları itibari ile devrimcidir ve ilericidir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #287 : Haziran 20, 2012, 12:49:05 »
Araplar kızlarını gömdü ise şu anda dünyada en çok konuşulan dil ve en çok nufusa sahip toplum nasıl oldular?
İlkel dönemlerde sürülen yaşam kosulları her yerde aşağı yukarı aynıdır.İnsanlar ulaşmadıkları ve yetmedikleri konularda tanrılara sığınırlardı.Kurban verirlerdi.Mesela mayalarda güneş tutulmasının geçmesi için insanların kalbini alıp güneşe tutarlardı.Yanardağ kızmasın ve patlamasın diye kratere bakire kadın atarlardı.Kısa kesersek konuyu; insanlar her zaman korktukları ve düşünsel yetilerinin yeterli olmadığı durumlarda kendilerine bir sanal obje yaratarak tapınırlardı.Bu inanç meselesidir ve inanan kişiye aksini anlatmak çok ama çok zordur.

M.ali abi bizde çoğalmak için kızlarımı gömelim :) , en çok konuşulan dil ingilizcedir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #288 : Haziran 20, 2012, 13:02:57 »
Alıntı

eminmisin
iyi düşün, bir daha düşün
bence o dinlerin hepsi ilkel, vahşi ve gericiydi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #289 : Haziran 20, 2012, 13:05:25 »
Alıntı
M.ali abi bizde çoğalmak için kızlarımı gömelim  , en çok konuşulan dil ingilizcedir diye düşünüyorum.

Her kes öyle sanıyor ama dünyada en çok konuşulan dil çince dir, nüfusları zaten dünyanın üçte biri
her aileye sadece 1 çocuk yapma izini verilmesine karşın devasa bir nüfusu var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #290 : Haziran 20, 2012, 13:09:33 »

Aynen öyleydi
Bütün anomalikler gibi kızları gömmek te pis araplara özgü bir şeydi (hala öyle)
Asil TÜRK ulusu  o dönemde anaerkil aile yapısına sahipti, kadın kutsaldı, çok değerliydi
kadına değer vermemek , çok kadınla evlenmek vs  ne yazık ki araplardan (İslamiyetin kabulü ile) bize geçmiş kötü bir alışkanlık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #291 : Haziran 20, 2012, 13:15:16 »
Aynen öyleydi
Bütün anomalikler gibi kızları gömmek te pis araplara özgü bir şeydi (hala öyle)
Asil TÜRK ulusu  o dönemde anaerkil aile yapısına sahipti, kadın kutsaldı, çok değerliydi
kadına değer vermemek , çok kadınla evlenmek vs  ne yazık ki araplardan (İslamiyetin kabulü ile) bize geçmiş kötü bir alışkanlık
+1923

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #292 : Haziran 20, 2012, 13:27:19 »
Türklerde vardı demedim ki. 1500 sene önce uygulanan sapkınlığın islâmiyetten sonra ne hâle geldiğini yazdım.

Vedat'çıım,
sen gerçekten iyi niyetli ve inannçlı bir kardeşimizsin;
ama araplar hakkında fazla bir şey bilmediğini sanıyorum;

Şimdi anlatacağım olayı bizzat yaşadım... iyi kulak as...

Mühendis bir arkadaşım riyad da bir inşaatta çalışıyordu, adama üstü açık bir cip tahsis etmişler yaşlı olduğu için dayanamamış , buradan kendi arabasını getirmemi istedi, yeşil pasaportlu olduğum için önerdiği 1000 dolar ve bedava otel cazip geldi, adamın arabasını alıp gittim arabistan'a.   
Salı günü vardım ama dönüş için sadece cuma günleri uçak varmış; dolayısıyla beni bir otele yerleştirdi, masraflar ondan(yani şirketten) keyfime bakmamı söyledi

benim ilgimi çeken çok ucuz olan elektronikler di ama aynı akşam gelen öneriyle şok oldum

kırık dökük türkçe konuşan bir fellah gelip; oralarda bekar gezmenin normal olmadığını , geçici ewlilik yapmam gerektiğini söyledi
ben daha anlamaya çalışırken yüzleri örtülü 2 kız getirdi, bunlarla evlen dedi, boşanırsan 300 dolar tazminat ödersin dedi
bütün masraflar firmadan, ayrıca hayatımın en ilginç deneyimi diyebilirim.... yani kabul ettim
apar topar bir molla gelip nikah kıyıp gitti, kızlardan birinin yüzünü açtım, dünya başıma yıkıldı, en fazla 12 yaşındaydı
tabiki kızları kovdum, paralarını almışlardır otel hesabından, ama bu olayın adı fuhuş tan başka bir şey olamaz

Bu olayı tarih boyunca hiç bir yönetim, hiç bir kural, hiç bir din engelleyememiş... ama arapların ki en adi yöntem

adlarını duymak bile tüylerimi diken diken ediyor

Biz türkler bin kat daha kaliteliyiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #293 : Haziran 20, 2012, 13:33:12 »
Kemal Bey, tabi ki başınızdan geçenleri paylaşabilirsiniz ama ırkçılığın sınırlarını zorluyorsunuz.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #294 : Haziran 20, 2012, 13:49:32 »
Irkçılıkla ilgisi yok, zaten ben göçmenim (türkiyede doğmadım)
benimkisi arap düşmanlığı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Haziran 20, 2012, 13:52:57 »
Pis araplar lafı çok yanlış Kemal bey hem içimizde arap olan üyelerimiz var hemde peygamber efendimiz araptır ve Hadisi şerifi vardır Ben arabım arapları sevin buyurmuştur lütfen yazılarınıza dikkat edin !!
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #296 : Haziran 20, 2012, 13:58:16 »
Pis araplar lafı çok yanlış Kemal bey hem içimizde arap olan üyelerimiz var hemde peygamber efendimiz araptır ve Hadisi şerifi vardır Ben arabım arapları sevin buyurmuştur lütfen yazılarınıza dikkat edin !!

Dediğin gibi içimizden geçen her düşünceyi buraya yazamayız, pis araplar lafıda maksadını aşmış bir laf ama peygamberimiz arab diye de her türlü pisliği yapan bir arabı veya herhangi ırktan birinide şartsız sevmek kabul edilemez. Peygamberimizin böyle bir şey dediğine asla inanmıyorum, bu söz zaten başlı başına bir ırkçılık, islam dininin ruhuna ters...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #297 : Haziran 20, 2012, 14:12:33 »
Bu arada alkışlayan toyotacı olmuşuz, :D terfi etmişiz yihhuuuu :)  teşekkürler teşekkürler sizin sayenizde, sağolun varolun :)
bir alkışı hakettiniz  :alkis:  :alkis:  :alkis:  (Hakkı bey' e sevgilerimle )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Haziran 20, 2012, 14:25:10 »
Arkadaşlar, ırkçılık gibi bir insanlık suçunu dini boyuta indirgemeyelim lütfen. Bu forumda "Pis İsrailliler" şeklinde ifadeler kullanıldığında da aynı tepkileri vermişizdir.

Bu arada alkışlayan toyotacı olmuşuz, :D terfi etmişiz yihhuuuu :)  teşekkürler teşekkürler sizin sayenizde, sağolun varolun :)
bir alkışı hakettiniz  :alkis:  :alkis:  :alkis:  (Hakkı bey' e sevgilerimle )

Eyvallah ciğerim, bir süre bu şekilde takıl sen :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #299 : Haziran 20, 2012, 14:32:39 »
biz turkler cok asil bir milletiz evet cok dogru!!!
bunu 100 bayana sorun 95i size bi tarafiyla guler internette gezinen turklerin yarisinda fazlasi kameradan bi yerlerini gosterdigi icin dunyanin gozunde turk=sapik (bunu kendiniz deniyelbilirsiniz yabanci hatun nickiyle bi siteye uye olun bakin bakalim bi gecede kac tane bayaigit turkle karsilacaksiniz)
ayrica kemal bey sizin basiniza gelen olay cok vahim ama sunuda belirtmek isterim ben senede 3-4 kez kambocyaya giderim ve sinir kapisinda aynen soyle bi yazi var kocaman bi tabela aslinda "Luften cocuklarimizi s..meyiniz" kambocya hukumeti tarfindan asilmis demek istedigim bu fuhus dunyanin her yerinde var birileri aliyorki bunu bu insanlarda satiyor.
ayrica aile ici fuhusun sapikligin en cok oldugu ulkelerin birinci sirasinda japonya var sonra ingiltere ve abd geliyor