0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunları konuşan insan hakları komsiyonu başkanı. http://www.aksam.com.tr/tecavuze-ugrayan-da-kurtaj-yaptirmamali--118800h.htmlaşağıdaki cümle konuşmadan bir kesit."bosna'da kadınlar tecavüze uğradı ama doğurdular. anne karnında hepsi öldürülseydi o tecavüzcülerin yaptığından çok daha büyük bir dram, suç ortaya çıkacaktı."şimdi bu adama ne söylesem içimdeki öfkeyi dile getiremem.----Düzeltme notu ----Kötü söz iması nedeni ile düzeltme yapılmıştır.
Ben bu konuda hükümetten daha katı düşünüyorum.Anlayamadığım neden kürtaj konusu sadece tecavüz vakalarının sonucuna bağlandı ki?Mevcut kürtaj operasyonlarında yüzdesine vursanız en fazla %5 çıkar o da çok uzak ihtimalle.Kürtaj genelde lise üniversite döneminde veya evlenmeden evvel yaşanan birlikteliklerde yoğunlukla uygulanıyor.İşiniz yoksa gayri resmi olarak kürtaj yapan doğum doktorlarının mal varlığını araştırın veya kliniklerinin önüne oturup biraz vakit geçirin.Hükümet taraftarı olmamak doğru bir eylemin gerçekleştirilmesine engel olmamalı(sigara konusnda olduğu gibi).Kürtaja olumlu bakanlar için kürtaj videosu veya resimlerine göz atmalarını tavsiye ederim.
+1. Türkiye'nin Çinleşmemesi adına (ekonomide liberal, siyasette otokrat) kamuoyunun verdiği ve vereceği tepkinin işaretleri olarak görüyorum bu günlerde yaşanan gelişmeleri.
300 kişi işten atıldıtipik bir kapitalizm örneği
Benim yazımın peşine yazınca, benim yazdıklarıma karşı yazdığını düşündüm Kemal Amca.1500 yıl önce ilk doğan kız çocukları yedi yaşına gelmeden diri diri gömülürdü. Hamdolsun islâmiyetin doğuşu ile sona erdi.
Dünya yaşlandıkça, Kur'an gençleşiyor. Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar.Kürtajın toplum huzuruna yapacağı katkı nedir?