0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haberi sunum da çok önemli."Orduevlerine günlük sakal tıraşı olmamış ütüsüz ve kirli elbiseli kişilere yeşil ışık" gibi.
Allah kahretmesin.. Hayalime aşık olduğum mesleğe de dolaylı yönden el atıyorlar ilk duyduğumda deli döndüm resmen.. Koşarak bağırarak sınırdan dışarı çıkasım var hiç durmadan
yakında ordunun adı da değişecek; "yeni çeri ocağı" olacakyeniçeri evlerine sakal traşlı değil, tam aksine sakalsız girmek yasak olacak
USA NAVY e katıl hayatını kurtar memleket batıyor
Aslında orduevlerinin düğün salonlarındaki yaşanan bu sıkıntı ,genelde düğün sahibini zor durumda bırakmaktaydı...Ben şahsen çocuğumun sünnet merasimini bu sebepten dolayı başka bir mekanda yapmayı tercih ettim...Toplum içinde yaşamaktayız neticede insanlara davetiyede şu şu şartlara uyacaksan gel düğünüme diye yazamayız ki.....Gel gelelim eş dost tanıdık kim varsa nizamiye kapısındaki bu sürtüşmelerde kırılıyordu, seni sayıp seven ve davetine icabet etmek için km lerce uzaktan gelen insanlar, sadece türbanı kastetmiyorum keçi sakalı , kot pantolonu sebebiyle bile madur olabiliyordu... Bence isabetli bir karar ama eksik...Neticede Sarık cübbe ve belli boydaki sakal konusunda düzeltme yapılması gerekirdi... Son olarak yaşasın özgürlük...Gazi orduevinde Kutlu doğum haftasında zikir gecesi düzenleriz artık...
yahu öyle deme ibo, o kurallar sayesinde istenmeyen nice konu komşudan kurtuluyorduk
şimdii Türbanlı bir anne ordu mensubu oğlunun düğün törenine katılınca Türk ordusu yerle bir olur hay aksiii. napıyor bu adamlar )))
Emekçilerin yanındayız. Thy çalışanlarını yaptıkları grevden dolayı kutluyorum.