Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #220 : Mayıs 17, 2012, 12:45:34 »
EVEETTTT, YAPMADIĞIMIZ BİR LEYLEK KALMIŞTI,ONUDA YAPTIK! :)

http://gundem.milliyet.com.tr/orduevlerinde-sarik-ve-cubbeye-yesil-isik/gundem/gundemdetay/17.05.2012/1541460/default.htm

Orduevlerinde sarık ve cübbeye yeşil ışık
Ordu Evleri, Askeri Gazinolar ve Sosyal Tesisler Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Yönetmelikte yer alan "sakallı, cüppeli, sarıklı, takkeli, türbanlı gibi çağdaş olmayan kıyafetlerle gelenler, günlük sakal traşı olmamış ütüsüz ve kirli elbiselerle gelenler, yabancı uyruklu kişiler ordu evine giremezler" ibaresi kaldırıldı.

Vay be nereden nereye. Teyzemin oğlu daha geçen yıl kot pantolonlu olduğu için alınmamıştı. Başka bir akrabam da bir kaç günlük sakalı olduğu için... Sen de mayoyla girersin ciğerim :) Bir şey demezler artık herhalde :D
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Mayıs 17, 2012, 12:45:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Mayıs 17, 2012, 12:54:49 »
Vay be nereden nereye. Teyzemin oğlu daha geçen yıl kot pantolonlu olduğu için alınmamıştı. Başka bir akrabam da bir kaç günlük sakalı olduğu için... Sen de mayoyla girersin ciğerim :) Bir şey demezler artık herhalde :D

slip şortla gitmeyi düşünüyordum ama :D
Neyse en azından bu yönetmelikle uzaya çıkamamamızın nedenlerinden birini daha ortadan kaldırdık :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Mayıs 17, 2012, 13:03:10 »
Boşveer slip falan , bunlara inat öylece  git :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Mayıs 17, 2012, 13:05:33 »
Boşveer slip falan , bunlara inat öylece  git :rofl: :rofl:
Öyle kabul etmiyorlarmış Kemal abi, en az iki adet çınar yaprağı önşart :D  Hakkı moderatörümüzün yalancısıyım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #224 : Mayıs 17, 2012, 13:05:53 »

slip şortla gitmeyi düşünüyordum ama :D
Neyse en azından bu yönetmelikle uzaya çıkamamamızın nedenlerinden birini daha ortadan kaldırdık :D :D

Aynen ciğerim. Artık 3 ay içinde yerli uçağımızı da yapar, semaları fethederiz :D

Slip denince aklıma Yıldırım Akbulut geliyor hep. Yaşı 30'un üzerinde olanlar rahat hatırlar, başbakanlık yaptığı dönemlerde fıkraları ile bayağı bir popüler idi. Fıkra aynen şöyle:
"Akbulut'un eşine sorarlar. 'Eşiniz slip giyiyor mu?' diye. Eşi cevap verir. 'Valla bazen siliyor, bazen de silmeden giyiyor' :D

Hey gidi yıllar, nereden nereye geldik yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #225 : Mayıs 17, 2012, 13:06:40 »
Aynen ciğerim. Artık 3 ay içinde yerli uçağımızı da yapar, semaları fethederiz :D

Slip denince aklıma Yıldırım Akbulut geliyor hep. Yaşı 30'un üzerinde olanlar rahat hatırlar, başbakanlık yaptığı dönemlerde fıkraları ile bayağı bir popüler idi. Fıkra aynen şöyle:
"Akbulut'un eşine sorarlar. 'Eşiniz slip giyiyor mu?' diye. Akbulut eşi cevap verir. 'Valla bazen siliyor, bazen de silmeden giyiyor' :D

Hey gidi yıllar, nereden nereye geldik yahu :)
muahhahah :D  bende tam onu diyordum, nerden nereye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #226 : Mayıs 17, 2012, 13:40:16 »
Gölcüğü ziyarete gittiğimde hep gölcükte sakal traşı olur, öyle girerdim içeri :D. Artık esnaf ne yer, ne içer bilemem :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #227 : Mayıs 17, 2012, 15:52:42 »
şimdii Türbanlı bir anne ordu mensubu oğlunun düğün törenine katılınca Türk ordusu yerle bir olur hay aksiii. napıyor bu adamlar :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Mayıs 17, 2012, 16:00:30 »
şimdii Türbanlı bir anne ordu mensubu oğlunun düğün törenine katılınca Türk ordusu yerle bir olur hay aksiii. napıyor bu adamlar :))))

konuyu çarpıtmayalım Sema hn. , başı örtülü kadınların girmesini bende isterim, "sakallı, cüppeli, sarıklı, takkeli, giyinenlerinde alınmasını eleştiriyorum şahsi fikrim bu, neyse tabi herkesin fikri başka, fazla da derin konulara girmeyelim.siz anladınız beni.

bkz. benimde annem başörtülü   (klasik lafıda söyleyelim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #229 : Mayıs 17, 2012, 16:22:15 »
ben çarpıtmadım. neden böyle bir düzenleme getirildiğine örnek vermek istedim. siz de bunu anladınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #230 : Mayıs 17, 2012, 16:54:07 »
konuyu çarpıtmayalım Sema hn. , başı örtülü kadınların girmesini bende isterim, "sakallı, cüppeli, sarıklı, takkeli, giyinenlerinde alınmasını eleştiriyorum şahsi fikrim bu, neyse tabi herkesin fikri başka, fazla da derin konulara girmeyelim.siz anladınız beni.

bkz. benimde annem başörtülü   (klasik lafıda söyleyelim)

başımıza ne geldiyse ve gelecekse bu özgürlük anlayışının çarptırılmasından ve bir kılıf olarak kullanılmasından geliyor zaten. bazı konularda ne kadar eleştirsek de en güzelini fransa yapıyor. bazı semtlerin iran'ın sokaklarından bir farkı kalmadı. çatışmalar da yakındır. evden çıkamadığımız zamanlar da gelecek. daha önceden de dediğim gibi ordu bu serbestliği uygulatmayacaktır, uygulatırsa da yazıklar olsun. tamam sakinim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Mayıs 17, 2012, 17:05:33 »
başımıza ne geldiyse ve gelecekse bu özgürlük anlayışının çarptırılmasından ve bir kılıf olarak kullanılmasından geliyor zaten. bazı konularda ne kadar eleştirsek de en güzelini fransa yapıyor. bazı semtlerin iran'ın sokaklarından bir farkı kalmadı. çatışmalar da yakındır. evden çıkamadığımız zamanlar da gelecek. daha önceden de dediğim gibi ordu bu serbestliği uygulatmayacaktır, uygulatırsa da yazıklar olsun. tamam sakinim.
insanları giydiği kıyafetiyle, inancıyla, ayrıştırmaya devam ettiğiniz sürece bir arpa boyu yol alamayacaksınız... çıkarın gözlükleri etrafınıza bakın bence bu ülkede neler değişti... korkamayın dinden imandan inançtan kimseye zarar gelmez...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Mayıs 17, 2012, 17:24:43 »
insanları giydiği kıyafetiyle, inancıyla, ayrıştırmaya devam ettiğiniz sürece bir arpa boyu yol alamayacaksınız... çıkarın gözlükleri etrafınıza bakın bence bu ülkede neler değişti... korkamayın dinden imandan inançtan kimseye zarar gelmez...

dini, imanı, inancı kıyafete bağlayarak şeklinizi ve bakış açınızı belli ettiğiniz için teşekkür ederim, söylemeseniz de zaten belliydi. bu ülkede nelerin değiştiği konusuna girmek istemiyorum sabaha kadar nasıl karanlığa koştuğumuzu anlatmaya lüzum yok. flamanlı ampulle aydınlanmaya devam edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #233 : Mayıs 17, 2012, 17:44:49 »
Fransa ile Türkiye'yi bir tutmayalım lütfen. Fransa'da müslümanlar azınlık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #234 : Mayıs 17, 2012, 19:37:02 »
dini, imanı, inancı kıyafete bağlayarak şeklinizi ve bakış açınızı belli ettiğiniz için teşekkür ederim, söylemeseniz de zaten belliydi. bu ülkede nelerin değiştiği konusuna girmek istemiyorum sabaha kadar nasıl karanlığa koştuğumuzu anlatmaya lüzum yok. flamanlı ampulle aydınlanmaya devam edin.
Senin gibi düşünen gençleri gördükçe geleceğe daha bir umutla bakıyorum Hakan, Sema Hanımada fazla yüklenme çok kırılgandır :) oda görüyor gerçekleri fakat kabullenemiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #235 : Mayıs 17, 2012, 19:56:30 »
 >:(
EVEETTTT, YAPMADIĞIMIZ BİR LEYLEK KALMIŞTI,ONUDA YAPTIK! :)

http://gundem.milliyet.com.tr/orduevlerinde-sarik-ve-cubbeye-yesil-isik/gundem/gundemdetay/17.05.2012/1541460/default.htm

Orduevlerinde sarık ve cübbeye yeşil ışık
Ordu Evleri, Askeri Gazinolar ve Sosyal Tesisler Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Yönetmelikte yer alan "sakallı, cüppeli, sarıklı, takkeli, türbanlı gibi çağdaş olmayan kıyafetlerle gelenler, günlük sakal traşı olmamış ütüsüz ve kirli elbiselerle gelenler, yabancı uyruklu kişiler ordu evine giremezler" ibaresi kaldırıldı.

Allah kahretmesin.. Hayalime aşık olduğum mesleğe de dolaylı yönden el atıyorlar ilk duyduğumda deli döndüm resmen.. Koşarak bağırarak sınırdan dışarı çıkasım var hiç durmadan  >:( !!! :kötü: :argh: :olmamış:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #236 : Mayıs 18, 2012, 07:08:28 »
Haberi sunum da çok önemli.

"Orduevlerine günlük sakal tıraşı olmamış ütüsüz ve kirli elbiseli kişilere yeşil ışık" gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #237 : Mayıs 18, 2012, 07:14:02 »
Arkadaşlar, lütfen sakin olalım ve birbirimize karşı hitaplarımıza dikkat edelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #238 : Mayıs 18, 2012, 15:48:56 »
--*-http://www.ensonhaber.com/hilal-kaplan-19-mayis-kutlamalariyla-dalga-gecti-2012-05-18.html*--*-

.-*Hilal Kaplan 19 Mayıs kutlamalarıyla dalga geçti*-.

Tv Net ekranlarında Yeni Şafak yazarları Hilal Kaplan ve Salih Tuna'nın hazırlayıp sunduğu Muhalif programında tartışılan konulardan biri de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ydı.

Programa Hilal Kaplan'ın 19 Mayıs ve Atatürk'le ilgili açıklamaları damga vurdu. Kaplan'ın törenlerin ne şekilde yapılacağını anlatırken dile getirdiği Atatürk ve 19 Mayıs'ı ti'ye alan yorumları çok tartışılacağa benziyor.

Hilal Kaplan şunları söyledi:
"MUSTAFA KEMAL HOLOGRAMI GELİP MUMLARI ÜFLER Mİ"

"Öyle bir tablo çıkarıldı ki karşımıza 7 gün 7 gece 19 Mayıs kutlanacak. Doğum günü pastası kesilecek. Mustafa Kemal doğum günü olduğunu söylediği için onun anısına doğum günü pastası kesilecek. Mustafa Kemal şeklinde bir hologram gelip mumları üfleyecek mi bilemiyoruz
SANKİ MİLLİ MÜCADALE M.KEMAL'İN SAMSUNA ÇIKMASIYLA BAŞLADI

Rektörler görevlendirilmiş üniversite öğrencilerini bilgilendirilecekmiş falan filan.. Böyle uzayıp gidiyor. Haberlerde de şenlik havasında verilmiş. Ben hiç hayra alamet görmedim açıkçası. Sanki Milli mücadele Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla başladı. Mustafa Kemal Samsun'dan bir güneş gibi doğmadan evvel her şey bir gaz ve toz bulutu gibi bir anlatımız var...

19 Mayıs'a Atatürk'ü anma kısmı 12 Eylülcüler tarafından eklenmiştir. 12 Eylül'ü yargılayan Ak Parti'den beklerdik ki bu kısım atılsın.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kadına anladığı dilden cevap vereceksin ama bu adalet sistemiyle epey ceza verirler herhalde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #239 : Mayıs 18, 2012, 15:56:27 »

Sağol Hakan, şimdi bende anladım