0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa eline koluna sağlık herşey güzel hoş araç siyah olduğu için Krom parçalar yakışmış aslında kromu hiç sevmem sadece siyah arabaya yakıştırıyorum ben, bu arada sana tavsiye 3,5cm lik bir eibach yay tak aracına , öndeki ızgaradaki (Toyota logosu olan yerdeki) krom şeridi çıkar, eğer imkanın varsa o jantları değiştir derim , aldığın yer kabul ederse farklı bir model al derim , birde en açık tonda siyah cam filmi iyi gider şöyle bi jant daha çok yakışır bence
camdaki toyota yazısı nı biz nerden bulabiliriz yardmcı olurmusun mustafa
bu fotoda pedalların yanında bi ayakkabımı görüyorum ben ? bu nedir
üstad yorumun için teşekkürler, film gerekiyor evet ama polislerle takışmayı istemiyorum.. yoksa film ve app plaka kafamda olan şeyler ama mesleğimin getirdiği artı da var, kimisi de kıl kapıyor.. :Stawsiye ettiğiniz jant bijon aralıkları uyarmı demicem siz düşünmüşünüzdür.. bu janları verem çünkü epey bir süre oldu, 2. bir jant almayı da düşünebilirim aslında 17" e çıkmaya karar verirsem.. ama bunun kararını veremiyorum, ön takımı kolay bozarsın diyenler, çukurda lastiği yersin diyenler.. ve yanak inceline araç daha sert olur diye de endişeleniyorum açıkcası.. siz ne dersiniz 17" sorun olmazmı 1.4 araç kalkışda zaten ağır, aracı daha çok yorar mı?
tamam mustafa eger bulursan banada haber veririmisin
vallahi ne yalan söyleyim herşey harika olmuş elinize sağlık ama jant seçimi bana görede olmamış yaa tabi zevk meselesi.sizin hoşunuza gidiyorsa no problemo
Mustafa ben aracı galeriden çıkardım 2004 yılının 8. ayında ve 1 ay sonra 17 ,nç jant taktım bugüne kadar 3 4 farklı model 17 inç jant kullandım 3,5cm lik yaylar ile , şuanda ise 4,5cm lik H&R yay kullanıyorum ön takım vs herşeyim orjinal, servise nezaman gitsem ön takımı kontrol ettiririm birşey varmı bi bakın diye , rot başlarım akslarım amortisörlerim hiçbirinde sorun yok çok şükür korkma hiçbirşey olmaz, Toyotaya biniyorsun Fiata değil çekiş konusuna gelince benim kullandığım ilk 17 lik jantlar çok ağırdı onlarda bi miktar kalkışlarda zayıflama olmuştu ama şimdiki jantlarım orjinalleri kadar hafif ve hiçbir sıkıntım yok, aynı kasa corollalarla kalktım kaç defa hepsinide geçiyorum rahatlıkla , buda açık hava filtresinin etkiside olabilir ama jantlar bayıltmıyor arabayı.
Mesut'a aynen katılıyorum! Bende 3 senedir 4,5 lük H&R yay ve 18 inç jant 40 yanak lastik kullanıyorum. Hiç bir zaman bir sorun yasamadım . Aksine araba daha iyi yol tutusu sergiliyor. Görsel acıdan da büyük Jant daha güzel Tavsiye ederim
yorumun için teşekkür ederim, siz bana niyeti bozduracaksınız anlaşıldı 18" e cesaret edemem o kesin ama 17" hafif jant tavsiyesinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..bu arada kapak arabamız da çok güzel, Allah kaza bela vermesin..