0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen dediğin gibi güzel jant bulmak zor, küçük şehirde hepten...bu arda verdiğiniz resimdeki janlat 4 bijon??malum aurisler 5 * 114,3..
janttaki niyeti bende bozmak istiyorum ama herkes Mesut bey gibi kullanmıyor arabasını....
Her şey çok güzel,harika olmuş ama en çok hoşuma giden ışıklı kapı eşiği.Bende en kısa zamanda yapmak istiyorum
Bahçelievlerde ki jant mağazasını görünce yeni jant lazım dedim:) Audi jantları var süper satan arkadaş sanada uyar dedi 17 jantlar içim gitti ne diyim:)
acılen basmak lazım bırazda olsa... gerı kalan hersey guzel...
audi jantları uyuyormu ? sanırım yay olayına girecem.. Mesut Beyi özelden biraz darladim zaten.. ama H&R ile eibach farkları neler, yada ne tavsiye edilir fikirlerinizi bekliyorum..
Farkları markaları bu 1 2. olarak H&R ler 45mm yani daha serttir Eibach lara oranla çünkü Eibach lar 35mmbu arada özel mesajla birşeyler sormuşsun, gönderdiğin linklerdeki bilgiler nekadar doğru orası tartışılır çoğu kişi aracı kaç cm alçaltır bilmiyor bile sattıkları ürünlerin,benim bildiğim Eibach bu araç için 35mm lik yay üretiyor.
çekiş konusuna gelince benim kullandığım ilk 17 lik jantlar çok ağırdı onlarda bi miktar kalkışlarda zayıflama olmuştu ama şimdiki jantlarım orjinalleri kadar hafif ve hiçbir sıkıntım yok, aynı kasa corollalarla kalktım kaç defa hepsinide geçiyorum rahatlıkla , buda açık hava filtresinin etkiside olabilir ama jantlar bayıltmıyor arabayı.
Spor yaylı araç kullanmadım ama, Kendi aracımda orjinal yayları ile kalkışlarda şaha kalma hareketinde ciddi güç kaybı oluyor. Yaylar bu hareketi önleyerek, güç kaybını zaltıyor diye düşünüyorum. Filtre + yay bence
değişik bi bakış açısı olabilir Vedatçım ya Vedat bu tüp konusunda memnunmusun abi arabaya bi zararı varmıdır ya, bende taktırsam diyorum şu meretten, benzin parası ödemekten içim dışıma çıktı, vallaha benzin parası için çalışır olduk ya, bu ay 3 defa bursaya gittim geldim toplamda 600 TL benzine verdim ya
Sendemi be abi hava filtresiyle olmuyor galiba o olay :/
Ercümentçim mazot ve LPG ucuz olduğu için bu araçları kullanmak zevkli geliyor ama benzinli araç kullanıcılarına 1l benzin 4TL den kakalanınca insanın içini acıtıyor geçen hafta 500 KM yaptım 150TL lik benzinle hemde 90km yi heçmedim hemide uzun yol ama babamın dizel Focusu ile gittim aynı yolu 2 hafta önce 60TL mazot yaktı üstelik 120 ile gittim geldim aradaki farkı sen düşün şimdi.
audi jantları uyuyormu ? Bahçelievler Meka jant internetten bakmanı tavsiye ederim 17 audi jantları uyuyor dedi satıcı arkadaş..