Gönderen Konu: Ufak Tefek Eklemeler..  (Okunma sayısı 12640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Ufak Tefek Eklemeler..
« Yanıtla #20 : Kasım 03, 2010, 16:03:45 »
aynen dediğin gibi güzel jant bulmak zor, küçük şehirde hepten...

bu arda verdiğiniz resimdeki janlat 4 bijon??

malum aurisler 5 * 114,3..
Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 03, 2010, 16:03:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 03, 2010, 16:06:10 »
janttaki niyeti bende bozmak istiyorum ama herkes Mesut bey gibi kullanmıyor arabasını.... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 03, 2010, 16:19:08 »
aynen dediğin gibi güzel jant bulmak zor, küçük şehirde hepten...

bu arda verdiğiniz resimdeki janlat 4 bijon??

malum aurisler 5 * 114,3..

bijon aralıkları çeşitlerivar  bu jantın

janttaki niyeti bende bozmak istiyorum ama herkes Mesut bey gibi kullanmıyor arabasını.... :)

Abla ben bikere lastik patlattım bi logar kapağını sağolsun belediye 10 cm yukarda bırakmış tam virajda , gece ve yağmurlu bi havda görmedim ve bi lastik patlatıp bana tek lastik 300 TL ye maal olunca insan akıllanıyor ve dikkatli kullanmaya başlıyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 03, 2010, 20:52:25 »
Her şey çok güzel,harika olmuş ama en çok hoşuma giden ışıklı kapı eşiği.Bende en kısa zamanda yapmak istiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Kasım 04, 2010, 11:56:08 »
Her şey çok güzel,harika olmuş ama en çok hoşuma giden ışıklı kapı eşiği.Bende en kısa zamanda yapmak istiyorum

teşekkür ederim yorumlar için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 04, 2010, 20:08:38 »
Bahçelievlerde ki jant mağazasını görünce yeni jant lazım dedim:) Audi jantları var süper satan arkadaş sanada uyar dedi 17 jantlar içim gitti ne diyim:)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 05, 2010, 01:03:11 »
acılen basmak lazım bırazda olsa... gerı kalan hersey guzel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Kasım 05, 2010, 13:17:34 »
Bahçelievlerde ki jant mağazasını görünce yeni jant lazım dedim:) Audi jantları var süper satan arkadaş sanada uyar dedi 17 jantlar içim gitti ne diyim:)

audi jantları uyuyormu ?

acılen basmak lazım bırazda olsa... gerı kalan hersey guzel...

sanırım yay olayına girecem.. Mesut Beyi özelden biraz darladim zaten.. :)
ama H&R ile eibach farkları neler, yada ne tavsiye edilir fikirlerinizi bekliyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 05, 2010, 13:27:10 »
audi jantları uyuyormu ?

sanırım yay olayına girecem.. Mesut Beyi özelden biraz darladim zaten.. :)
ama H&R ile eibach farkları neler, yada ne tavsiye edilir fikirlerinizi bekliyorum..

Farkları markaları bu 1 :D  2. olarak H&R ler 45mm yani daha serttir Eibach lara oranla çünkü Eibach lar 35mm

bu arada özel mesajla birşeyler sormuşsun, gönderdiğin linklerdeki bilgiler nekadar doğru orası tartışılır çoğu kişi aracı kaç cm alçaltır bilmiyor bile sattıkları ürünlerin,

benim bildiğim Eibach bu araç için 35mm lik yay üretiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Kasım 05, 2010, 14:08:56 »
Farkları markaları bu 1 :D  2. olarak H&R ler 45mm yani daha serttir Eibach lara oranla çünkü Eibach lar 35mm

bu arada özel mesajla birşeyler sormuşsun, gönderdiğin linklerdeki bilgiler nekadar doğru orası tartışılır çoğu kişi aracı kaç cm alçaltır bilmiyor bile sattıkları ürünlerin,

benim bildiğim Eibach bu araç için 35mm lik yay üretiyor.

üstad vallahi senden cevabı görünce hemen hışımla yine soruyu sıralıyorum ama :D

dediğim gibi benim de zaten bilgim yok,
alan bilmiyo satan bilmyor :)
netten siparişle o zaman nasıl,nerden hangi ürünü alacam ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 05, 2010, 15:55:39 »
çekiş konusuna gelince benim kullandığım ilk 17 lik jantlar çok ağırdı onlarda bi miktar kalkışlarda zayıflama olmuştu ama şimdiki jantlarım orjinalleri kadar hafif ve hiçbir sıkıntım yok, aynı kasa corollalarla kalktım kaç defa hepsinide geçiyorum rahatlıkla , buda açık hava filtresinin etkiside olabilir ama jantlar bayıltmıyor arabayı.
Spor yaylı araç kullanmadım ama, Kendi aracımda orjinal yayları ile kalkışlarda şaha kalma hareketinde ciddi güç kaybı oluyor. Yaylar bu hareketi önleyerek, güç kaybını zaltıyor diye düşünüyorum. Filtre + yay bence :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Kasım 05, 2010, 16:02:03 »
Spor yaylı araç kullanmadım ama, Kendi aracımda orjinal yayları ile kalkışlarda şaha kalma hareketinde ciddi güç kaybı oluyor. Yaylar bu hareketi önleyerek, güç kaybını zaltıyor diye düşünüyorum. Filtre + yay bence :)

değişik bi bakış açısı :D :D :D olabilir Vedatçım :) ya Vedat bu tüp konusunda memnunmusun abi arabaya bi zararı varmıdır ya, bende taktırsam diyorum şu meretten, benzin parası ödemekten içim dışıma çıktı, vallaha benzin parası için çalışır olduk ya, bu ay 3 defa bursaya gittim geldim toplamda 600 TL benzine verdim ya :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 05, 2010, 16:17:44 »
değişik bi bakış açısı :D :D :D olabilir Vedatçım :) ya Vedat bu tüp konusunda memnunmusun abi arabaya bi zararı varmıdır ya, bende taktırsam diyorum şu meretten, benzin parası ödemekten içim dışıma çıktı, vallaha benzin parası için çalışır olduk ya, bu ay 3 defa bursaya gittim geldim toplamda 600 TL benzine verdim ya :( :(

Sendemi be abi :( hava filtresiyle olmuyor galiba o olay :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Kasım 05, 2010, 16:23:28 »
Sendemi be abi :( hava filtresiyle olmuyor galiba o olay :/

Ercümentçim mazot ve LPG ucuz olduğu için bu araçları kullanmak zevkli geliyor ama benzinli araç kullanıcılarına 1l benzin 4TL den kakalanınca insanın içini acıtıyor :(

geçen hafta 500 KM yaptım 150TL lik benzinle hemde 90km yi heçmedim hemide uzun yol :)

ama babamın dizel Focusu ile gittim aynı yolu 2 hafta önce 60TL mazot yaktı üstelik 120 ile gittim geldim ;) aradaki farkı sen düşün şimdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 05, 2010, 16:26:42 »

şaha kalkıp naapacan?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 05, 2010, 16:33:24 »
Ercümentçim mazot ve LPG ucuz olduğu için bu araçları kullanmak zevkli geliyor ama benzinli araç kullanıcılarına 1l benzin 4TL den kakalanınca insanın içini acıtıyor :(

geçen hafta 500 KM yaptım 150TL lik benzinle hemde 90km yi heçmedim hemide uzun yol :)

ama babamın dizel Focusu ile gittim aynı yolu 2 hafta önce 60TL mazot yaktı üstelik 120 ile gittim geldim ;) aradaki farkı sen düşün şimdi.

haklısın abi sürekli kullanıyorsan ekonomi yaptırırda senede 10 000 ve altındaysa amorti etmiyor :/

Dizel al dicem ama 0 araba okadar şey yaptıktan sonra satıp dizel almak nekadar tatmin eder bilemem ama yinede sen bilirsin :/ Türkay abide düşünüyordu bakalım nolucak bu araçların hali bu ülkede manifoltu deliksiz bagajında ekstra bi deposuz kimse dolaşamıcak sanırım :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 05, 2010, 17:53:46 »
Mesutçum, ben bir sıkıntısını görmedim. 45bin km oldu. geçen ücretsiz check-up ta servise de girdi. Hoş detaylı bakmıyorlar ama saat gibi çalışıyor dediler.
45 litre gazla 440 km gidiyorum. Otomatik olması cabası. Yokuş yukarı tam tasarruf sağlayamıyorum. Ya overdrive açıcam(ki istediğim deviri genelde yakalayamıyorum) yada bir ileri, bir geri vites yapacak araba. Manuelde 90 km ile 500 gidersin bence. Ben Bostancıdaki 2A brc de taktırdım. Tavsiye ederim.

Şuan ayda 500 km yapıyorum ama şimdiye tasarrufa geçtim zaten :D. Ben olayı aştım zaten ya, ver Ayedaşı motora :D

45bin km yi beninle gitseydim.. eee şey baya bir para harcamıştım şimdi. Sen gezen adamsın, kısa sürede amorti eder inşaallah.

Zarrın neresinden dönersen kârdır :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 05, 2010, 20:41:25 »
audi jantları uyuyormu ?

Bahçelievler Meka jant internetten bakmanı tavsiye ederim 17 audi jantları uyuyor dedi satıcı arkadaş..
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 05, 2010, 21:16:52 »
mesut abi artık benzinli arabaya binilmez ya aylık 3 4 bin tl gelirin olacak ya da benzinlik sahibi olacan :D biz 1 hafta önce taktırdık şuan memnunuz güç kaybı yok vedat abi yokuşlarda bayılma oluyor demiş ama otomatik olmasında kaynaklanıyordur ne diyelim taktır abi bizdeki lovato ilk defa böyle yakıt göstergesine bakmadan gezme şansını buldum harika birşey gidiyon gidiyon bitmiyor :D :D