Gönderen Konu: Ufak Tefek Eklemeler..  (Okunma sayısı 12635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Ufak Tefek Eklemeler..
« Yanıtla #60 : Kasım 08, 2010, 11:16:49 »
Osmancım LPG taktırınca hava filtre kitini sökmeye gerek yok EMRE AÇIK tada tüp var ama açık hava filtresi ile geziyor :D

yaa abi bende hava filtresi takacam ama tüplü olduğu için olmaz dediler...hani tüp havayı sevmez ya onun için bende vazgeçtim bu projeden... benimi kandırmışlar :D
Ev Alma... Toyota Al...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 08, 2010, 11:16:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 08, 2010, 17:49:59 »
Ercü sende hiç boşa heveslenme kardeşim :D :D

Belki bi umuttu :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
« Yanıtla #62 : Kasım 10, 2010, 11:37:53 »
Farkları markaları bu 1 :D  2. olarak H&R ler 45mm yani daha serttir Eibach lara oranla çünkü Eibach lar 35mm

bu arada özel mesajla birşeyler sormuşsun, gönderdiğin linklerdeki bilgiler nekadar doğru orası tartışılır çoğu kişi aracı kaç cm alçaltır bilmiyor bile sattıkları ürünlerin,

benim bildiğim Eibach bu araç için 35mm lik yay üretiyor.

eibach 30 mm.lik yay üretiyor mustafa hocam. ve ürettikleri yay trd motorsports'un yayları da Eibach marka. toyota plazada satılan yaylar da eibach. üzerinde trd motorsports etiketi var. ama onları da eibach üretiyor. hatta üzerinde de yazıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #63 : Kasım 10, 2010, 11:40:35 »
mustafa hocam bu arada allah kaza bela vermesin inşallah. çok güzel olmuş aracın. umarım daha da güzel eklemeler çıkar ve sen de aracına yaptırırsın. jant konusuna gelince de daha hoş bi jant olabilir fakat parası maalesef işte biraz  yüksek oluyor. kolay gelsin. keyifli sürüşler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #64 : Kasım 11, 2010, 15:19:01 »
mehmet hocam ilk msj da da söylediğim üzere sana çok teşekkür ederim.
bu arada eibach yaylarım geldi, nasipse yarın takılacak ;)
Gaye dost uğruna ölmek değil,
Uğruna ölünecek dostu bulmaktır!..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Kasım 17, 2010, 13:55:41 »
merhaba mustafa bey,elinize sağlık aracınız güzel olmuş tabi jantlar konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ancak sizde haklısınız bende bulunduğum il nedeniyle düzgün jant sıkıntısı çekiyorum.izin zamanını bekleyip istanbul yada bursadan bulmayı umuyorum.benim merak ettiğim arkad spoileriniz orjinalmi yoksa dışarıdan teminmi.bende aracıma spoiler düşünüyorum servis pahalı internetten (sem tuning)120 tl astar boyalı, 140 tl araç rengi boyalı gönderiyorlar.pek güvenemedim açıkçası.fikir verirseniz sevinirim.teşekkürler.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #66 : Kasım 18, 2010, 23:40:50 »
merhaba mustafa bey,elinize sağlık aracınız güzel olmuş tabi jantlar konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ancak sizde haklısınız bende bulunduğum il nedeniyle düzgün jant sıkıntısı çekiyorum.izin zamanını bekleyip istanbul yada bursadan bulmayı umuyorum.benim merak ettiğim arkad spoileriniz orjinalmi yoksa dışarıdan teminmi.bende aracıma spoiler düşünüyorum servis pahalı internetten (sem tuning)120 tl astar boyalı, 140 tl araç rengi boyalı gönderiyorlar.pek güvenemedim açıkçası.fikir verirseniz sevinirim.teşekkürler.

merhabalar,
üstad benim spoiler orjinal değil,
bende semtuningden aldım boyasız,
hatta 100 liraya aldim kargosunu  ben verdim 9 lira felandı kargo, 110 a gelmiş oldu yani 10 lira ikram etmiş oldu..
normalde astarla bişeye benzemiyo ama güzelce boyanınca cillop..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #67 : Kasım 18, 2010, 23:47:42 »
bu arada mesut beyin yönlendirmesi ve cesaretlendirmesi neticesinde aracıma eibach yayları taktırdım.
konforda korktugum kadar azalma olmadı, çok güzel oldu..
bu arada almayı düşünen varsa aksoytuningde havale ile 302 lira ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Kasım 19, 2010, 01:07:40 »
malzeme kalitesi olarak iyi diyorsunuz yani.peki montajını nasıl yaptınız,sanırım siyah silikonla yapılıyor.orjinalinin montajını serviste nasıl yapıyorlar,bilginiz varmı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #69 : Kasım 19, 2010, 13:35:04 »
normalde aracın suan üzerindeki küçük parçanın tutulu oldugu 5 tane somunlu kısım var,
alacağın spoilerde (muhtemelen orjinalinde oralarda somun var) o yerler belirgin,
benimkinde önce alta 3 sıra çift taraflı bant yapıştırdım,
sonra spoileri bastırıp somunlanması gereken yerden akıllı vida ile vidaladım. baya sağlam duruyor, elimle felan kıpırdamıyor..
hiç silikon sıktırmadım ben..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Kasım 19, 2010, 14:14:22 »
bu somunlu kısımlar sanırım aracın üzerinde bulunan kısa spoilere benzeyen çıkıntının altında.sanırım o sökülüyor.gelen spoilerin üzerinde bağlantı delikleri varmı yoksa sizmi açıyorsunuz.
bu arada birşey daha sormak istiyorum.pütür uygulamasının faydası oldumu?sadece çamurluk içlerinemi uyguladınız?
ilginiz için çok teşekkür ederim.aurisi alalı 2 hafta oldu sayenizde hakkında bilgi edinmek benim için çok iyi oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #71 : Kasım 19, 2010, 19:05:18 »
reca ederim,
paylaşımlar sayesinde bende aracıma eklemeler yapmaya cesaret ettim, umarım bu paylaşımlar sana da faydalı olur..

soruna gelince evet kısa spoiler sökülüyor, semtuningden alacağında bağlantı deliği yok, ama normalde o yerler belirgin, tam diğerinin yerlerine dek geliyor, oradan da kafası geniş akıllı vida atılınca yeterince sağlam oluyor
pütür uygulamasını sadece çamurluk içlerine attırdım. çok bariz fark oldu dersem yalan olur. ama az biraz etkisi olduğu kanaatindeyim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Kasım 19, 2010, 21:26:29 »
benim araç 2011 makyajlı kasa sanırım ölçülerde bir fark yoktur ancak yinede firmayla görüşmek lazım tabi.bulunduğum ilin ustalarına pek güvenim yok açıkçası izine gittiğimde kendi tanıdık ustalarıma bu işlemleri yaptırmayı, gerekirse bir kat fazladan ve iyisinden astar attırıp sonra boyatmayı, hatta eğer mümkün oluyorsa spoiler üstünde oynayarak ufak ama şık değişiklikler yapmayı düşünüyorum.spoiler sorununu sayenizde kafamda çözdüm sıra geldi jant arayışına.verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #73 : Kasım 19, 2010, 23:15:12 »
benim araç 2011 makyajlı kasa sanırım ölçülerde bir fark yoktur ancak yinede firmayla görüşmek lazım tabi.bulunduğum ilin ustalarına pek güvenim yok açıkçası izine gittiğimde kendi tanıdık ustalarıma bu işlemleri yaptırmayı, gerekirse bir kat fazladan ve iyisinden astar attırıp sonra boyatmayı, hatta eğer mümkün oluyorsa spoiler üstünde oynayarak ufak ama şık değişiklikler yapmayı düşünüyorum.spoiler sorununu sayenizde kafamda çözdüm sıra geldi jant arayışına.verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

reca ederim,  makyajlı kasa için fark olacagnı sanmam,
jant konusundaki gelişmeleri siz de paylaşırsanız sevinirim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Kasım 19, 2010, 23:28:48 »
işlemler bitince tabi zamanı çevre şartlarından ötürü biraz uzayacak.detaylı fotoları sizlerle zevkle paylaşıcam.şimdi bir jant buldum ancak i30 orjinal 17 jantları ve göbek ve et değerleri epey farklı. benimkinin aplikasyonu et:35 göbek:60,1  i30'un et:45 göbek:67,1 anlaşılan araştırmaya devam.....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-hyundai-i30-17-5x114-3-kromajli-jant-ve-lastik-34029702/detay