0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osmancım LPG taktırınca hava filtre kitini sökmeye gerek yok EMRE AÇIK tada tüp var ama açık hava filtresi ile geziyor
Ercü sende hiç boşa heveslenme kardeşim
Farkları markaları bu 1 2. olarak H&R ler 45mm yani daha serttir Eibach lara oranla çünkü Eibach lar 35mmbu arada özel mesajla birşeyler sormuşsun, gönderdiğin linklerdeki bilgiler nekadar doğru orası tartışılır çoğu kişi aracı kaç cm alçaltır bilmiyor bile sattıkları ürünlerin,benim bildiğim Eibach bu araç için 35mm lik yay üretiyor.
merhaba mustafa bey,elinize sağlık aracınız güzel olmuş tabi jantlar konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ancak sizde haklısınız bende bulunduğum il nedeniyle düzgün jant sıkıntısı çekiyorum.izin zamanını bekleyip istanbul yada bursadan bulmayı umuyorum.benim merak ettiğim arkad spoileriniz orjinalmi yoksa dışarıdan teminmi.bende aracıma spoiler düşünüyorum servis pahalı internetten (sem tuning)120 tl astar boyalı, 140 tl araç rengi boyalı gönderiyorlar.pek güvenemedim açıkçası.fikir verirseniz sevinirim.teşekkürler.
benim araç 2011 makyajlı kasa sanırım ölçülerde bir fark yoktur ancak yinede firmayla görüşmek lazım tabi.bulunduğum ilin ustalarına pek güvenim yok açıkçası izine gittiğimde kendi tanıdık ustalarıma bu işlemleri yaptırmayı, gerekirse bir kat fazladan ve iyisinden astar attırıp sonra boyatmayı, hatta eğer mümkün oluyorsa spoiler üstünde oynayarak ufak ama şık değişiklikler yapmayı düşünüyorum.spoiler sorununu sayenizde kafamda çözdüm sıra geldi jant arayışına.verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.