0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis alın, tüp taktırın
arkadaşlar ben çevrip içi olamıyorum anlayan varmı
fiyat farkı baya vardır, sıfır kilometre fiyatlarını göremedim ama avensis 2.0 d-4d de iyi bir seçenek gibi..ama ben de lpg'ye pek sıcak bakmıyorum..orjinal neyse onu kullanmak lazım..
Dizelin hele toyota teknolojisinin maddi anlamda sizi üzmeyeceğini çok rahat söyleyebilirim. Dizelin kullanım hisside bir başka tabi. 2000 devir civarı turbo tam performansla çalışmaya başlayınca, arabanın koltuğuna yapışma hissi çok başka birşey. Ama konfor konusunda size katılamıyorum. Aynı markanın farklı sınıf araçlarında aynı konforun bulunacağına ben inanmıyorum. En güzel örneği araç içi ses konusunda(her hızda ve rölantide) corolla ile avensis arasında 1-2 db(hıza göre değişiyor) fark vardı. Ve bu 1db fark demek, araba 3 kat daha sessiz demekmiş. Sanırım başka söze gerek yoktur. Günümüzde lpg li araçlarda öyle eskisi gibi çekişte azalma vb. performans sorunları olmuyor ama sonuçta son teknoloji bir araca ekstra birşeyler ekletiyorsunuz ve onun kendi sorunları oluyor. Benim tavsiyem Navigasyon, Xenon, karartılmış cam, spoiler, çelik jant ile avensistir. Lpg de tartışılır ama ben kendi arabama taktırmam.Lakin siz corollaya daha yatkınsınız gibi geldi bana. Bence içinizin rahat etmesi için corollayı alın. Düzeltme: imla