Ya satın dizelleri alın benzinlileri takılın peşime gidelim sizinle suriyeye

yeri geliyor 2 yeri geliyor 2.5 liraya benzin alıyorum ohh bin babam bin dizel de neymiş unuttum valla dizeli

tüp yok bişe yok orjinalliği bozma yok ohh gel keyfim gel
Ceyhan da var mı dediğin 2-2,5 tl lik benzin yoksa Suriye'ye mi gidip alıyorsun?
Yok be abicim ceyhan'da ne gezer. Antakya'da okuyorum ben o yüzden fırsatları geri çevirmiyorum
konuyla alakalı değil ama avensis kullanan arkadaşlar bu araçlar tümseklerde arkada 3 kişi otururken altı sürtüyormu avensislerin altı biraz daha yüksek gibi geliyor bana ama.Artı ben olsam avensis den inip corollaya binmezdim eğerki altı sürtmüyorsa avensislerin bu aracımı satarsam ilk tercihim olur lpg yi de gönül rahatlığıyla taktırırım çünkü yeni nesil lpg sistemleri özellikle benim şuan kullandığım brc my 07 gerçekten inanılmaz.Artı eski avensisler 2003-2005 model olanlar yeni avensislere göre malzeme kalitesi daha iyi bence""
lpg dedin de daha 5 ay öncesine kadar 1.80'a alıyorduk lpg'yi şimdi 2.33 olmuş valla bu devlet adamı sinire strese sokuyor. Lpg taktırmayacam valla araca bu zamlarla yakında benzine yetişir...
Çünkü lpg'yi kurtaran her zaman fiyatıdır. Lpg benzinden çok sarfiyat eder. 100 km ye benzin 6 lt. yakıyorsa lpg 8 yakar ancak fiyattan dolayı cebi etkilemez böyle giderse sonu kötü valla.
yine sinirlerim hopladı ya

güldüğüme bakmayın
arkadaşlar avensis ne zaman kasa değiştiriyo bilen var mı,yani şuan bu kasaya kaç yıl yenikasa olarak bineriz
ozkan bey benim tahminimce taş çatlasın 2 yılı var. 1-2 yıl arası değişmesi gerekiyor. 4. yılına girecek çünkü.
ya ben 2014 den önce değişmez diye duymuştum,yeni kasa olarak binmek daha güzel
ya ben 2014 den önce değişmez diye duymuştum,yeni kasa olarak binmek daha güzel
Özkan bey bende 2014 ten önce yenileneceğini sanmıyorum.
Birde daha önce başka bir konudada belirtmiştim galiba forum kuralları gereği kendinizi tanışma bölümünde tanıtmalı ve isim ve soyisminizin düzeltilmesi için yönetici arkadaşlarla irtibata geçmelisiniz.Yönetici arkadailar: Murat KÜDEN , Alper SINAV , Hakkı SAYGILI , Doğan KELEŞ , Hakan ÖZTÜRK
yeni avensis 2009 temmuzunda çıktı.Kasa olarak 5 yılda bir değiştigini düşünürsek bu avensiste 6 yılda oluyor.Bİr önceki kasa 2003 te cıktıgını düşünürsek 2009 a kadar 6 yıl sürdü.bu kasada 2-3 yıl sonra makyaj geçirir muhtemelen 2015 temmuzu veya 2016 gibide kasa değişir..en erken kasa tutulmaması gibi birşeyler sözkonusu olsa bile en erken 2014 veya 2015 dir.
Türkiyede tutulmayan kasa corolla e11 ler bile üretimi 99-2002 arası en az süren kasa olmustur...
Bence 2011 temmuzu veya 2012 mayıs temmuzu gibide auris,corolla ve yaris kasa değişecek...
alj grubun toyota japonyadan corolla sedanın üretimi ni adapazarına almak için çabaladığını duyuyoruz...
ÖZkan beyin dediğini de iyi anlıyorum eski kasa konumuna düşmek istemiyor haklı olarak inşallah 2014 den önce çıkmaz

ya arkadaşlar ben yazdıklarımı geri alıyorum bu araç 2009 da çıkmış. Ben 2007 olarak biliyordum afedersiniz

Evet evet bende sizdenim bu araç 2014'den aşağı yenilenmez. Rahat rahat kullanın özkan bey
teşekkür ediyorum arkadaşlar kasa değiştirmeme konusuna ikna oldum

arabamı dün aldım çok da beğendim ama bu geri çağırma haberleri var net te,güle güle binemicez mi şimdi
3 -5 kuruş ekonomi yapacak diye dizel alınmaz, dizelin kahrı çekilirmi
bende düp taktıracam
3 -5 kuruş ekonomi yapacak diye dizel alınmaz, dizelin kahrı çekilirmi
bende düp taktıracam
Kemal amca dizelin kahrını çekmiyorsunuz ama tüp taktırıyorsunuz, ilginç...
Arkadaşlar inandığınız fikirleri savunurken diğer kullanıcıları, sistemleri yerme ya da övmeye gerek yok.
Tartının topuzunu kaçırmadan kimseyi tehdit etmeden, kırmadan fikirlerinizi paylaşınız.
iyi diyorsunda o zamanda zevki kalmıyor ya
ozkan bey benim tahminimce taş çatlasın 2 yılı var. 1-2 yıl arası değişmesi gerekiyor. 4. yılına girecek çünkü.
bu zaten yeni kasaymış, 2010 modellerden itibaren
bende yeni kasa avensis bekliyordum, hayal kırıklığım anlatılamaz
http://www.arabatercih.com/benzin-lpg-karsilastirma-3/Buradan lpg'li araçla benzinli araç arasında karşılaştırma yapmanız tercih konusunda etkili olur sanırım. Bu arada ben 2011 avensis 1.6 benzinli aldım, gerçi 1 hafta oldu ama. Bundan önce 2006 tüplü corollam vardı garantisi bitince tüp taktırdım. Taktırdıktan sonra çok düşündüm, gerek var mıydı diye çünkü lpg'ye geçmeden önce 31000 km'de idi arabam, taktırdıktan sonra 30000 daha yapmışım 2 senede yani benzinle yılda 10000 km, lpg ile 15000 km.. Şimdi düşünmüyorum lpg taktırmayı avensis'e çünkü linkteki hesaplamaya göre kaliteli bir lpg sistemini en az 3,5 yılda amorti ediyorum. Lpg taktırınca gezdiğiniz kâr çünkü sonuç olarak aynı para çıkıyor cepten. Dizel hiç kullanmadım, ama avensis'i almadan önce bende çok düşündüm en donanımlı dizel corolla mı yoksa bu arabamı diye ve sonunda dedim ki ' kardeşim, geldin 40 yaşına yeter artık böyle fırsat her zaman gelmez insanın ayağına dünyaya 1 kere geldim 70'inde avensis'e binsem ne olur binmesem ne olur' dedim ve aldım Avensis'i. Şimdilik doğru karar verdiğimi düşünüyorum, daha sonra sı Allah kerim...
Aman tüpten hiç zarar gelmez. Bende 2011 model aracıma hem de 1.33 motor kapasitesine sahip olmasına rağmen tüp taktırmayı düşünüyorum. Ben nedense tüpe oldum olası sıcağım

Benzin ise itici geliyor ama şimdilik biniyoruz ne yapalım