0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ellerinize sağlık tebrikler bence servis 300 ten çok daha fazla isterdi.ayrıyetten anlamadığım şey 32 dolara malolacak bi işlemi neden koymazlar bukadar büyük bi firmaya yakışmıyor ne yazıkki
Güzel olmuş ellerinize saglık.32 dolarınız 45 tl ediyor.Serviste sorsanız 300 den aşagı demezler hali hazırda corolla benzinlilere takıyorlar.ancak bunları görüp 300 verdikten sonra nekadar söylensede boş.Birsey desen hem nedenleri hazır orjinal parça aksesuar.Çok güzel olmuş elinize saglık iyi günlerde kazasız belasız kullanın.Ancak sami bey toyotalarda gördügüm hız sabitleyici sağ tarafta oluyor sol tarafa siz bilerek mi aldınız.Ayrıca bugün ntv yi yanlıs hatırlamıyorsam toyota 1,5 milyon aracı geri çagıracakmış.
CC kolu da sol tarafında görünen dörtgen bölgeyi keserek takılacak...Ben bu işi maket bıçağıyla yaptım...
Eline sağlık Sami. Toyota'da çalışan arkadaşlarına sordurabilirmisniz Lütfen, D4D araçlara da aynı şekilde doğrudan montaj mümkün mü diye? Belki forumda takip etmişsinizdir, bir çok kişi mail attı bu konuyu Toyota'ya, ancak olumlu cevap alamadık.
E aferin.
Hadi len...
Dizeller konusuna fikrim yok ama aşağıdaki linkte Corolla için detaylı anlatım var...Belki işinize yarar...http://www.toyotanation.com/forum/showthread.php?t=299894
site açılmıyor sami abi