0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut bey merhaba. direksiyon göbeğini sökmeden önce akü bağlantılarını çıkardınız mı?
çıkarmadım airbag kabloalrı kısa devre olmadığı sürece hiçbirşey olmaz kablolara dikkat etmeniz gerekli sadece, Corolla direksiyonunda altta bir boşluk var kalın bir düz tornavida ile sıkı bir şekilde içerideki metal parçayı ittirince , direksiyon köbeyi yerinden komple atıyor
bir de forumdonanımda yakamoz54 isimli toyota fabrikasında çalışan biri 2007 corolla hb aracına zor da olsa c.c takmış. yorumlarını okumanızı öneririm
selam. ben mehmet korkmaz. siteye yeni üye oldum. ama bu konuyu takip ediyorum. 2008 verso comfort arabam var. anlatılanlara göre hız sabitleyici kolunu taktım. gösterge panelinde cruise ışığı da yandı. çok sevindim ama test ederken hızı sabitleyemedim. acaba eksik birşey mi var yoksa ben sabitlemesini mi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Tebrik ederim kolay halletmişsiniz olayı. Dizel 2011 Corolla ya takılabilirmi teknik bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Takılamıyorsa Dizellere neden takılamıyor? Hız sabitleyici olan başka marka dizel araba hiç yok mu?
Merhaba Sami bey,2011 Comfort Extra Verso'ya c.c. taktırmak istiyorum. Bunu garantiyi bozmadan yapabilecek yetkili bir servis tavsiye edebilirmisiniz?