0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam kolay kolay olmuyor, yani en azından bazı kişilerin paylaştığı konular kolay olmuyor üst konu.Moderatörler, aralarında mütabık kalırlarsa, yapıyorlar üst konu.
Bu hafta direksiyonu açıp soketlerine bi bakıcam, bikaçtanede ayrıntılı foto çekicemki internette birçok corolla Cruise konusu var o konulardaki direksiyonlarla karşılaştırıcam valla inat ettim ya artık, heleki babama aldığımız Focusta hemde dizelde CC olunca ve 500 kullanıp Cruise keyfini yaşayınca sinirlerim alt üst oldu
mesut bey direksiyonu açıp bakabildiniz mi? ben denedim,beceremedim, soket var mı yok mu merak ediyorum. selamlar
selam. ben mehmet korkmaz. siteye yeni üye oldum. ama bu konuyu takip ediyorum. 2008 verso comfort arabam var. anlatılanlara göre hız sabitleyici kolunu taktım. gösterge panelinde cruise ışığı da yandı. çok sevindim ama test ederken hızı sabitleyemedim. acaba eksik birşey mi var yoksa ben sabitlemesini mi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba mehmet bey. forumda 2006 corolla verso'suna c.c kolu takıp çalıştıramayan bir üye var. şöyle yazmış "Bu arada verso nun tüm CC.tesisat bilgilerini toyota teknik döküman kütüphanesinden aldım ve araştırmalarım neticesinde bendeki eksikliğin ECU E5 konnektörü 10 nolu soket baglantısı oldugunu gördüm. Bu baglantıda Cruise Control Start Clutch SW yani C.C başlangıç debriyaj switch i aradıklarında servise gidip bu bilgiyi ve şemayı ileteceğim." bahsettiği bağlantıyı da yapınca sistem çalışmış.yani kolu takınca iş bitmiyor. başka bağlantılar da gerekebilir. saygılar
sadece bu c.c kolunu takınca sistemin çalışacağından biraz şüpheliyim. cruise lambası yanacaktır belki ama hızı sabitlemeyebilir. forumlarda böyle durumların olduğunu gördüm. bir de bu c.c kolu ebay'da 2007-08-09 araçlar için diye gördüm. sizin araç 2006 değil miydi?
iyi akşamlar Sami Bey. aracınıza taktığınız c.c kolu mesut beyin koyduğu fotoğraftaki direksiyona da uyar mı acaba?
bir de bu clutch switch hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
teşekkürler Sami bey. ebayda 2006 corolla için uygun kol 199 $. bir de sanırım direksiyonun solundan monte ediliyor galiba. Mesut beyin koyduğu fotoda soketin giriş yeri görülüyor. sizinkine benziyor mu? aynısı mı acaba?