0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MMT'den daha iyisi DSG'dir kanımca...o da zaten VW'de 7000TL'lik fark koyuyor...o kadar gerekli değil.
sorunuza bakılırsa karalayan adam ilan etmişsiniz beni baştan.. neden karalayim? sizce derim nedir? sıkıntım olmasa neden girip yazayım burada? toyota kötü arabada demedim üstelik. mmt konusunda bana çektirdiklerini anlattım.onlarda dava gördüm iliklerim dondu.. siz 2008 den beri hangi koşullarda kullanıyorsunuz merak ettim.başka forumlarıda inceledim ben. orada da 2007 beri kullanıyorum memnunum diyenlerden bir kaçı baskı balataya 1300 tl verince yinede memnunum dmemelrini bekledim ama artık forumlarda okuyamıyorum o arkadaşların yazılarını..
Ali bey, sanırım yanlış üyelerimize özel mesaj atıyorsunuz. Diğer yandan sorununuzu daha detaylı dile getirir ve somut bilgiler sunarsanız daha faydalı lur düşüncesindeyim. Yaşadığınız sorunu da çok iyi anlıyorum, bu konuda sitemizde de oldukça çok sayıda paylaşım mevcut. Umarım sorununuz, sıkıntınız en kısa sürede ve iyi şekilde çözülür.
O yazıyı profil bilgileriniz eksik diye yazdım hala eksik:(ilk çıkan 2007 lerde problem vardı... sonrakilerde bayağı halloldu. ben arabayı izmirin çok yokuşlu trafiğinde sıkıntısız kullanıyorum ilk başlarda 1-2 geçişinde problem oluyordu forumda yazdım izmir akdemirlerde adaşım serdar usta vites kalibrasyonu yaptı gaz pedalı değişim kampanyası zamanı o zamandır tık demedi...galiba sizde şu kalibrasyon işini bi araştırın
Renaultun yeni çıkardığı EDC şanzımanda güzel diyorlar oda DSG gibi çift kavramalı .
MMT'li araclar milletimize otomatik diye satildi, orada da kabahati var Toyota bayiilerinin.