0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlısıyla 2011 model auris dizel mmt aracım haftaya elimde 2 gündür forumda okuduklarımdan sonra arabayı almadan soğuma aşamasına geldim oysaki bu benim ilk kendime ait arabam olacak ve cok isteyerek aldım (1.5 sene uğraş verdim) ) fakat yeni 6 ileri olanlarda sorun giderilmiş gibi duruyor. günlük yolumda en az yarım saat milim milim ilerleyen trafikte kalıyorum. anladığım kadarıyla düzgün kullanım olursa problem yaşanmıyor?
teşekkürler levent bey artık aldık bakalım ne göstercek bize 2 senedir golf fsi otomatik araç kullanıyorum. tam otomatikten mmt ye geçerken problem yaşamam inş. okuduklarıma göre baya bilgi sahibi oldum ama internette genel bi mmt problemi dolanıyor. servise yansıyan şikayetler ise baya az enteresan bi durum
Geri kaydırma konusunda "BENİM FİKRİME GÖRE" el freni kullanmayı alışkanlık edinin. El freni kullanmayarak debriyaj balatasına yük bindiriyorsunuz, manuel vitesli araç bile olsa, çok hafif bir yokuşta bile el freni kullanmak debriyaj balatasının daha az aşınmasını sağlar.