0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bişey soracam piysada satılan jsv ve simota marka universal(her araca uyumlu) kitler var.jsv de akışmerte sensörü olduğu söyleniyor.kullanan varmı aranızda.malum akışmetre sensör devre dışı kalınca arabanın rolantisi düşüyor vede tekleme oluşuyor.tavsiyeleriniz nelerdir?
aracınız ae101 ise boşta bırakın.hiçbir zararı olmaz.
bu konuyu zilyon kere konuştuk hala aynı yorumu yapıyorsun..burak senin araba LPGli ondan bir şey(!) olmuyor..bizim benzinli kullananlarda yakıt sarfiyatı fazlaca artıyor..
+100000000000000000000 beni sıktı valla Burak'ın bu yorumları yerli yersiz herkese boşta bırak bişey olmaz diyor
başkan yanlış biliyosunuz filtreyi aldıgımda gittim servise ben onu sordum o sensör kışın arabada jikle görevi yapıyomuş soguk sıcaklık ayarı bi tür filtrenin yakınlarında dursa bişey olmaz dedi boşta dursada bişey olmaz dedi ne kadar yanlış ne kadar dogru bilmem ama sordugum kişi reis toyota plaza usta başıydı
Ferhat öyle olsa bile motorun o borudan emdiği bir hava var ve hama emilirken içerde bi hava akışı söz konusu ve o sensör ona göre ayarlanmıştır, boşta kalırsa yanlış ölçüm yapar çünkü etrafından akan bir hava olmıycaktır ! ! !
Türkayım sen boşver isteyen istediği gibi yapsın, biz nekadar anlatmaya çalışsakta anlayan yok gördüğüm kadarıyla sallayın sensörlerinizi ozaman bol bol
ee hani arabaya takılı hali yokmu Başkan
Oktay bahsedilen kasa AE101 92 - 97 modeller yani