Gönderen Konu: Performans Hava Filtresi  (Okunma sayısı 42004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Performans Hava Filtresi
« Yanıtla #120 : Aralık 06, 2009, 21:09:13 »
arkadaşlar bende k-n açık hava filtresi var birde krom boru ayarladım boruyada makkapla sensör giricek kadar delik açtım sonrada conta ayarladım ve sensörü taktım ve 10.000km civarı oldu hiçbir sorun yok resimleri birazdan eklicem birde levha şeklinde 3-4cm genişliğinde izolasyon malzemesi ile fandan gelen hava azda olsa kesildi filtre eskiye nazaran daha soğuk kalıyor
K-N FİLTRE KİTİ  59 FC 028-59 FE 028-59 FN 028

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Aralık 06, 2009, 21:09:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #121 : Aralık 06, 2009, 21:20:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Aralık 07, 2009, 22:08:04 »
caner abi aynı borudan banada lazım nasıl alırım ne yaparım parası sorun değil yardımcı olursan çok makbule geçicek :D
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #123 : Aralık 07, 2009, 22:23:39 »
ben yed aldım sadece hava filtresini aldım... sensör borusunu da sanayide kendimiz yaptık  3-4 saatlik bi çalışma oldu ama araba titreyerek çalışmaya başladı ve şanstan babam kullanırken kırmızı ışıkta duruken sönmüş araba... ya bizim yaptığımız boruda hata vardı yada hava filtresini kit halinde almamız gerekliydi...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #124 : Aralık 08, 2009, 14:56:40 »
ben yed aldım sadece hava filtresini aldım... sensör borusunu da sanayide kendimiz yaptık  3-4 saatlik bi çalışma oldu ama araba titreyerek çalışmaya başladı ve şanstan babam kullanırken kırmızı ışıkta duruken sönmüş araba... ya bizim yaptığımız boruda hata vardı yada hava filtresini kit halinde almamız gerekliydi...

sizin kasalarda sensör kutu şeklinde ve yeni boruya gerek yoktu çünkü filtre direk giriyordu belki yeni yaptığınız boruya söketi yerleştirirken içinden koblo v.s çıkmış olabilir sizin kasalar için simotanın kiti var boru üzerinde orj.sensör yeri var ondan almanınızı tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #125 : Aralık 08, 2009, 14:58:10 »
caner abi aynı borudan banada lazım nasıl alırım ne yaparım parası sorun değil yardımcı olursan çok makbule geçicek :D

burak gene mi sen oğlum yaa:D kardeşim bana izmirden hediye gelmişti bakarım bulursam msj atarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #126 : Aralık 08, 2009, 17:15:24 »
sizin kasalarda sensör kutu şeklinde ve yeni boruya gerek yoktu çünkü filtre direk giriyordu belki yeni yaptığınız boruya söketi yerleştirirken içinden koblo v.s çıkmış olabilir sizin kasalar için simotanın kiti var boru üzerinde orj.sensör yeri var ondan almanınızı tavsiye ederim
  hatırladığım kadarıyla borunun ağzıyla filtrenin ağzı birbirine uymamıştı ve onun için o boruyu yapmıştık 3 yıl falan oldu çünkü tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle o yüzden yapmıştık...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Aralık 09, 2009, 15:02:11 »
burak gene mi sen oğlum yaa:D kardeşim bana izmirden hediye gelmişti bakarım bulursam msj atarım

çok sağol abi.60-65mm'lik bulabilirsen abi çok makbule geçicek.bu orjinal siyah borusu sesi boguyor.oraya pimaj düşündüm ama en küçüğü 55 ortasıda 70mm.60'lığını bulamadım.tek çare krom boru kaldı
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota