0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaliteli olursa çizmez, camı çizebilen sadece camdan daha sert malzemeler olabilir, bunlar da kum, toz, taş vs...
valla bilmiyom vedat abi
Vedatçım bosch tavsiye ederim diğerleri 3 5 kullanım sonunda yağmur suyunun etkisiyle sertleşiyor
Bosch marka olanlar çok kaliteli sıcak ve soğuktan pek fazla etkilenmiyorlar.
Yahu burda ACL servis var evin 2 sokak üstünde. D100 üzerinde hemen. Bosch servis yani. Muz tip bosch silecek yokmuş elinde ama valeo süpürgeyi bosch la bir tuttu usta. Bende illa bosch olsun deyince akşam stok sorarım dedi.Valeo silecek süpürgesi hakkında bilgisi olan var mı?
kullandım memnun kalmadımpiyasada sanada dedikleri gibi banada dediler...
Sevgili forumdaşlar,Geçen sene orjinalinde telli olan silecek süpürgelerimi, gidip gelirken çıkan dup, dup sesinden dolayı muz tipi süpürgelerle değiştirmiştim.Bunlarla ilgili iki sorum olacak.1- Muz tipi silecekler camı daha çok çizer mi? Ön camdaki silecek çiziklerinin arttığını farkettim.2- Herhangi bir marka kullanılabilir mi? Kaliteli olan veya belirli bir malzemeden yapılmış olanları var mıdır?Teşekkürler.
Vedat, Bosch için hazır gitmişken 60cm, ve 35cm ölçülerinde (Yaris için) fiyat sorabilir misin?
orjinden şaşma abicim
Tabiki :)Yağmurdaki o ses gelemse bir kaşıntım yok zaten . O sese dayanamıyorum .
Tabiki
Teşekkürler Bu arada imzan güzel olmuş "Gazlı ve Öfkeli" de güzel dururdu
Ön silecek takımı - AEROTWIN46,73 TL - Stokta bulunmuyor http://www.oto-parca.net/ON-CAM-SILECEK-TAKIMI-AEROTWIN-550400-mm,PR-854.html