0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
%100 kauçuk falan diyor. Bakalım nasıl olacak http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=264013&Productid=otm90csb2614ucorolTamam o zaman
Vedat, kusura bakma yanına akşam uğrayamadım, dayım malesef evde bir kaza geçirmiş 2 parmağı koptu dün geceden beri hastanedeyiz Yarın sabahtan uğramaya çalışacağım...
Offfff. daha doğrusu af.Geçmiş olsun Emre yahu. Allahtan acil şifalar inşaallah.Ben bugün gider alırım silecekleri. Sen ne zaman gelirsen gel .
Çok geçmiş olsun Emre, acil şifalar diliyorum bende.
Emre kardesım cok gecmıs olsun. Umarım daha ıyıdır sımdı
Çok çok geçmiş olsun Emre bey. Allah acil şifalar versin.
Çok üzüldüm gerçekten Emre ve Selçuk. Vedat, bildik şeyden şaşmayacaksın bence.
Bosh nasıl bir firmadır yaa iki haftadır iki silecek süpürgesini bulamadılar Bende gittim İçerenköy Bauhaus'tan 24 TL'ye aldım. Ölçüleri Sol :60 cm, Sağ :38,5 olarak aldım süper oldu. İki silecek arasında sadece 3 mm mesafe kaldı, camımda silinmeyen yer kalmamış oldu Yarisçilerin bilgisine
Aman emrecım benım sol ayakgımdakı serce parmagım kopmustu ne zor oluyor anlatamam...
Marka ve model alayım Emre abi ?! Beylikdüzü Bauhaus'ta da bulabilirim herhalde =/
bosch al
vette diye bir marka Nagihan, made in China ama en az 1 yıl sorunsuz olarak iş görür Daha önce de 1,5 yıl kadar kullanmıştım