0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buraya gelmeye bahanende kalmadı. Seneye görüşürüz artık .
Almaya gidiyorum şimdi, sorun olursa şikayetimi sana yaparım ürün iadesi alıyorsundur umarım
Benim "nam-ı diğer Murat 124" corollaya da vette aldım, tabi kolları da kanca tipli kollarla değiştirmem gerekti
Ne zaman gelsem yok hastayım, yok başım ağrıyo amaaannn belim deyip çay bile ısmarlamazsan biraz zor gelirim tabi Bu arada nasıl oldun? Bakarsın kısa zamanda yine gelip rahatını bozarım
Uyarı: bu konuya en az 120 gündür yanıt gönderilmemiş.Yanıt vermek yerine yeni bir konu açmanız önerilir.her nekadar uyarı varsada yeni bir konu açmak işime gelmedi nedense...dostlar vedat bey konuyu açarken sormuş gibi ama yorumlara baktığımda aradığım cevabı bulamadımsoru şu: muz tipi silcekmi,klasit silecekmi.....20000km bakımına gittiğimde usta sileceğin iz yaptığını orjinalinde 110tl gibi bir fiyatı olduğunu söyledi,silecek lastiklerini hemen hemen her arabaya binerken mutlaka temizlerim genelde ağaçlardan dökülenler lastik aralarına sıkıştığı için mutlaka ıslak mendil yada nemli bezle silerim buna rağmen 1,5 yılda orjinal sileckler iz yapmaya başladı:((( bende bukadr kısa sürede orjinal bile eskiyorsa 110tl vermenin bir anlamı olmadığını düşünerek kartal sanayiden bosch servisine gittim muz tipi orjinalle aynı fiyate geldiği in vaz geçtim girdim herhangi bir dükkana üzerinde bosch yazan bir takım silecek aldım 15 tl ye:))) (kızmayın) 3-4- günüdr yağmur yağıyor hiç acımadan çatır çatır çalıştırıyorum ama oda ne??? orjinal silecekden daha az ses çıkartıyor ve daha iyi temizliyor:))neyse aklıam takılan şu oldu muz tipi alsaydım ne olurdu?neden muz tipi yada neden klasik tip?