0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi benim arabayı aldığımda muz vardı çıkardım orj taktım valla öle ses fln yok senin silecek lastiklerinde bi özür olmasın
Ön silecek takımı - AEROTWIN46,73 TL - Stokta bulunmuyor http://www.oto-parca.net/ON-CAM-SILECEK-TAKIMI-AEROTWIN-550400-mm,PR-854.html
Serviste zaten 45 tl takımı. valla ben ilk 2007 de değiştiridm birde 2010 da bu sene değiştirdim.Burdada yazın sıcaklık 50 dereceyi buluyor..Vedat orjinal ol onun baglantısında sorun vardır.uzun 600 mm 33 tl kısa 400 veya 420 olması lazım oda 12 tl.
yağmu kaydırıcıyı da tavsiye ederim ekstradan. Birde sileceklerine bosch marka lastik bulabilirsen yenileyip de kullanabilirsin.Zaten kalite ve fiyat oranında marka ortaya çıkar.Karar senin ..
60 TL civarı fiyat verdiler. Emre benimkiler 60-40 cm. Seninkilerle fiyat yaklaşık aynıdır. Akşam stü tekrar gidicem. Kesin fiyat bilgisi alırım.Bostancı sanayide bir yedek parçacı; "al 20tl, kullan ban çok dua edeceksin dedi. Bosch sana yaramaz dedi. Bosch diğerlerine göre daha kalındır. Silecek kollarındaki yaylar gevşediği için iyi bastırmaz" dedi.97 corollası olan bir abim kullanmış çok memnun kalmış diyince de; " Ya işte ondan, onun yaylarıda çok gevşemiş ondan mamnun kalmış. Sana yaramaz bosch" dedi.Ne dil var adamlarda yahu
Teşekkürler Vedat, eğer dediğim ölçülerde 60-35 varsa yarın yanındayım
hayırdır vedat canın muz cekiyorsa alam gönderem bir kilo..Valla lastik önemli orjinalida bayagı dayanaklı kaliteli siliyor Allah var.Ama vedat yeni kasalardada muz var.servisten onların fiyatını sorsan ne diyecekler.
Ya ikidir gidiyorum. En sonunda telefonumu aldılar. Döncez biz size hesabı . Akşama kadar aramazlarsa tekrar gidicem. Olmadı ozenticaret.com la görüştüm. 55 tl ye kargo edecekler. Kargo ücretide almayacaklar. Eğer burdan olumsuz cevap gelirse, 60-35 te isteyebilirim.
bir ara her yerde bosch silecek olurdu, nedense artık pek yok... ilginç...neyseki benimkiler 3 yıldır sorunsuz siliyorlar
Doğru söylüyorsunuz Hakkı bey, Bosch heryerde bulunmuyor. Heryerde çakma çinmalı muz silecek doldu.
Hasan Abi, biz 55 tl ye sipariş edicez galiba. Lazımsa hebr vermen yeter .
Sağol Vedatcığım. Memlekete gitmeden önce Sipak mı ney bişey aldım. Yerli üretimmiş dediler. Şimdilik memnunum. Sessiz ve iyi siliyor. Memleket dönüşü bolu civarında sıkı bir yağmur vardı. Silecekler son kademede zor yetişiyordu. Oradaki performansı iyiydi. Ne kadar sürer bilmiyorum. Yine de teşekkürler.
Arkadaşlar tavsiye etmi Bosch. Ama bu kadarla kalma bence ve orjinalini ve mümkünse Aerotwin olanı bul pahalı ama uzun ömürlü ve randımanlıdır Vedat.
Vedat ben bugüne kadar daha 1 kere silecek değiştirdim orjinal silecekleri çok uzun ömürlü