0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akşam haberlerini izliyorum, her kanalda ana haberde şehit polisin haberi var, yakaladığı hırsızlık malı arabayı kullanırken alkollü bir densizin çarpması sonucu aracın dışına fırlayarak şehit olan polis...peki burada suç kimin?o alkollü olan insanlık dışı, polisin ölümüne sebep olan ve 2 bisikletliyi ezen mahluku ayaklarına beton bağlayıp alkol havuzuna atmak gerekir, o mahlukun suçu elbette var bu tartışma götürmez;ama sabahtan akşama kadar vatandaşın güvenliği için çırpınan, vatandaşa emniyet kemeri bağlamadığı için cezalar yağdıran(haklı olarak) güzel yurdumun onurlu polisi, keşke bana bişey olmaz demeseydi de bağlasaydı o kemeri.aracın içinde kalırdı, belki yaralı kurtulurdu demeyeceğim, eceli gelmiş, benim inancıma göre o polis o dakikada orada ölecekti ama en azından aracın içinde ölürdü ve halkına örnek olurdu. herşey ceza yazarak aşılamıyor, yapılması gereken kuralları öncelikle kendileri uygulayarak örnek olmaları da gerekmez mi, üstelik kendi canı da söz konusu
Helal olsun antalya belediyesine çok düzgün işler yapıyor lar.Alkole özendirerek insanları doğru şeyler yapıyorlar..Bu yüzden alkol komasına girerek ölen gencecik bir insan ve şehit olan polis memuru.Polis memurunun arkasında eşi ve yetim kalan 2 çocugu.Bunun hesabını kazayı yapan mahluk nasıl verecek acaba.....Allah ailesine sabır versin..Bu trafik kazası değil cinayet...Tedbirsiz araç kullanıyor insan öldürüyor aşağılık insan...Elbet bir gün adalet tecelli edecek...
bu da doktoru sevmez polisi sevmez... ağzını gözünü dağıtıcaz haberin olsun...
üzüldükte ondan yazdık tuncay... polisi neden suçlayalım... alkollü olarak aracın şoför koltuğuna bile oturulması hatadır... hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz....bu aynı benim sigara içmeme benziyor.... yarın akciğer kanserinden öldüğümde benim içinde yazacaksınız bunları...