0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar konu alkol olunca aklıma takılanı sormak istedim petrol istasyonlarında alkol satılması ne kadar doğru geliyor size???
Bir davet düzenleyip, konuklarınızı seçip alkollü içki sunmak ile sokaktan geçene bedava içki dağıtmak tabiki aynı sorumluluk olamaz .
gelene geçene condom dağıtsak afedersiniz millet sokak ortasında şey mi yapacak? ya bence konunun açılma amacı bu değildi... ama alkol kullanımı üzerine bir başlık açmak isterseniz açın tartışalım.. (bu cümle sana değildi Vedat Bey kardeşim geneldi)
Coca cola festivalinden bazı kareler vardı .
ben bilmiyorum o kareleri ama dağıtmaları iyi olmuş o zaman yoksa şimdi orta bi sürü bebek olurdu...
Bu arada meraktan (ve işsizlikten ) biraz araştırdım, Amerikada çoğu eyalette polislerin kemer takması zorunluymuş. Hatta hızlı takiplerdeki kazalardan kaynaklanan polis ölümleri, silahlı çatışmalardaki ölümlerden daha yüksekmiş.
ha evet psikopatımya, hoşuma gider benim, ölen her insana sevinirim ben, yakınlarıma daha çok sevinirim... tövbe tövbeeee...
Her koyun kendi bacağından asılmayacağı gibi, toplumdaki bir sıkıntıya kendi suçları diyerek sırt çevirmek, insani değerlerin yitirildiğinin bir göstergesidir.Avrupa ve amerika bu durumda ve bulundukları durumdan rahatsızlar. 15 yıl önce yabancı filmlerde yere düşen adama kimsenin aldırış etmemesini hayretler içinde izlerdik. Şimdi biz aynı durumdayız.İnsan sağlığına zararı, su götürmeyen bir ürünün, ücretsiz sunulduğu bir etkinlikte, bu ürünü tüketen bir gencin ölümünün tüm sorumluluğunu ölen gencin üzerine yıkmak, avrupanın teknolojisi yerine eğlencesini örnek almaktan farksızdır.
Mehmet akifin dediği gibi vedat.Avrupa medeniyeti zamanın da bizden ögrendi şimdi biz onların nerde pislikleri var onları örnek alıyoruz.
Öncelikle ben neyi nerede yapacağım dürtüsüne sahibim sen merak etme. Ben onu yazarken kendimi kastetmedim. İnsanlarımızın genelini kastettim.