0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üzüldükte ondan yazdık tuncay... polisi neden suçlayalım... alkollü olarak aracın şoför koltuğuna bile oturulması hatadır... hepimiz aynı şekilde düşünüyoruz....bu aynı benim sigara içmeme benziyor.... yarın akciğer kanserinden öldüğümde benim içinde yazacaksınız bunları...
Yağız sinirlendiğim falan yok yazımın içindede ifade ettim zaten kamu görevlileri örnek olmalı diye..Ama şuda var bildiğimiz gibi bazı araçlarn egçiş üstünlüğü var ambulans itfaiye polis araçları falan..Bunlar kırmızıda egçiyor diye bizde kırmızıda geçiş yapamayız..Çok yakın zamanda kırmızıda geçen dolmuşun yaşattığı felakete hepimiz şahit oldu.Ancak polisinde vatandaşa örnek olması gerekiyor bu konuda aynı fikirdeyim..ancak tedbir senden takdir allahtan.Vadesi yetmiş bu da vesile olmuş..Emniyet kemeri taksa belki araçtan çımayacak başka şekilde ölecekti..Ben sadece emniyet kemeri takmamış suçlu denmesi üstüne basa basa ifade etmem gerekiyorsa doğru değilAbla emniyet kemeri takmadı suçlu denmesini yadırgadım..İnsanın ne şekilde öleceğini kimse bilemez.bu durumdada kemer taksa yaşardı denmeside doğru olmaz.Suçlu denmesi yerine tedbirsiz davranmış dense anlarım..Allah korusun abla bu forumun sana ihtiyacı var.Gelecek dönemde başkanlık için adayımız sensin
ay tuncay şimdi çığlığı basıcam...
Yapma abla zaten nöbetteyim doktor bir sürü film istiyor deli ettii beni.Gazı olana ADBG AKC .....
Ya emniyet kemeeri takmayan polisin ailesine maddi yardımda yapmasınlar taksaydı ölmezdi demi yağız..
he sen ondan yazılanları gözünle okuyamıyorsun.... iyiki lab.tek değilsin... ben intaniyedeyken her nöbette gece boyu gaita ekmekten helak olurdum....
Allah etmeye abla .Sen le nöbet tutsak herhalde perişan ederdin.
Arkadaşlar o arkadaşımız emniyet kemeri takabilirdi ama onu haricinde diğer görevli memur arkadaşlardan emniyet kemeri takmalarını bekleyemezsiniz. Daha öncede bir çok mesajımda görmüşsünüzdür ki trafikte güvenliğe çok önem veririm. Aracımda mutlaka emniyet kemeri takarım. Küçük yavrum daha doğmadan koltuğunu aldım aracımdadır her zaman. Ama ekip aracında emniyet kemeri takma diye bir konu yoktur.4) Yakın koruma, harekât, tatbikat ve devriye görevi yürüten veya olaylara müdahale eden askeri ve genel kolluk görevlilerinden sürücü ve yolcu konumunda bulunanlar, 5) Görev ya da ekip çalışması ile özel pozisyonlarda bulunduklarında acil servis görevlileri, emniyet kemeri kullanmak zorunda değildir.
Akşam haberlerini izliyorum, her kanalda ana haberde şehit polisin haberi var, yakaladığı hırsızlık malı arabayı kullanırken alkollü bir densizin çarpması sonucu aracın dışına fırlayarak şehit olan polis...peki burada suç kimin?o alkollü olan insanlık dışı, polisin ölümüne sebep olan ve 2 bisikletliyi ezen mahluku ayaklarına beton bağlayıp alkol havuzuna atmak gerekir, o mahlukun suçu elbette var bu tartışma götürmez;ama sabahtan akşama kadar vatandaşın güvenliği için çırpınan, vatandaşa emniyet kemeri bağlamadığı için cezalar yağdıran(haklı olarak) güzel yurdumun onurlu polisi, keşke bana bişey olmaz demeseydi de bağlasaydı o kemeri.aracın içinde kalırdı, belki yaralı kurtulurdu demeyeceğim, eceli gelmiş, benim inancıma göre o polis o dakikada orada ölecekti ama en azından aracın içinde ölürdü ve halkına örnek olurdu. herşey ceza yazarak aşılamıyor, yapılması gereken kuralları öncelikle kendileri uygulayarak örnek olmaları da gerekmez mi, üstelik kendi canı da söz konusu