0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabam orjinal 1998 corolla xei..Bu uygulamalar sonucu aracimdan ne kadar hp, ve ne kadar nm alabilirim..Bu arada katalizör'üm zaten bertaraf olmuş o yüzden böyle bi uygulamaya gidiyorum..[/quote]Katalizator iptalini başka marka bir aracımda yapmıştım ve hiç memnun kalmadım, sebebine gelinde artık araçlar egzost sistemindeki geri basınçtan dolayı güç alıyorlar ve bu düşük devirlerde kullanılıyor yani 1000-2500 arası. Katilazötürnü iptal edersen kalkışlarda ve hızlanmada hayal kırıkılığına uğrarsın, ama yüksek devirlerdeki performansın biraz artar ama bunu yapmaya nekadar değer tartışılır, sanırım bir yanılgı var, Güç ve tor farklı şeyler, ikisi tam olarak doğru oratntılı değil. Sonuçta katalizator iptaline gidersen tork kayıbın çok büyük olur bunu 2000 cc lik motorların altında yapmak pek uygun değil, bana sorarsan tork daha önemli.Ayrıca katalizatoru iptal edersen şehir içi yakıt tüketiminde bayağı bir artış olur.Bence çıkma bi kataliztor bulup taktırman daha iyi olur, parçacılarla konuşursan eminin sana bayağı bir alternatif sunacaklardır, ayrıca biraz çevreci olmaktada fayda var.
Ya bu katalizatör iptali olayına ben de girmek istiyorum ama bi sıkıntı yaşar mıyım ve maliyeti nedir tam emin değilim. Araştırma yapmak lazım biraz.
arkadaşlar yukarda gerekli açıklamayı yapmışlar. Özellikle Ergin arkadaşımızın tork noktasındaki uyarılarınıda dikkate almanı tavsiye ederim. Bence yüzlerce mühendisin elinden geçen güzelim arabalarınızı daha fazla güç almak için modifiye etmeyin. Çünkü modifiye bir bütündür, bütünün dengesini tek yönlü bozarsan istemediğin durumlarla karşılaşırsın.
yed açık hava filtresi takıldı.motora veya beyine bi zararı var mı?sensör boşta duruyo