Gönderen Konu: 1998 Corolla Katalizör Iptali, Açık Hava Filtresi Kaç Hp Verir.  (Okunma sayısı 15417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
ne görmemiz gerekiyor bu resimde? :)

+1

O değilde mahmut sabah 17 yaşındaydı 2 saat uyudum uyandım baktım Mahmut 19 yaşında :D Dedim napmışım ben yaaa :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
aslında bende yaştan dolayı nasıl oluyorda öyle araban oluyor diyenlere karşıyım 17 yaşında 1.6 sol hb corollam vardı okula bile arabayla gidiyordum inanmıyordu çoğu kişi benim olduğuna :) emin ol anlayabiliyorum şu anda seni :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
yaşımı yanlş yazmışm daha doğrusu doğm tarihimi bnde o arkdaş 17 yaşındasın diince yeni gördm ondan değiştrdm :D hani bu işler yaşa bakmaz para ve meraka bakar ..
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
+1

O değilde mahmut sabah 17 yaşındaydı 2 saat uyudum uyandım baktım Mahmut 19 yaşında :D Dedim napmışım ben yaaa :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

resimde görecek bşe yok arkadaşlar istediği için koydum inanmıyorlarya ..!!!! :@

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
tamam kardeş sakin yahu art niyetle söylememişlerdir emin ol bu forumdaki abilerimiz kardeşlerini üzmezler kötü niyetle bişey de söylemezler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
tamam kardeş sakin yahu art niyetle söylememişlerdir emin ol bu forumdaki abilerimiz kardeşlerini üzmezler kötü niyetle bişey de söylemezler :)

Yarı adaşıma katılıyorum ;)

Yaş konusunda cidden iyi güldüm ama yaa :D Ben uyurken 17 idi uyandım 19 olmuş :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ondan eminm kardeş fakat ynede insan üzülüyo ..

ben olsam bende gülerdm haklısn çünkü :D sende baya uyumuşsn baba yaaa 2 yıl :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
yok yok merak etme üzülmenede gerek yok sonuçta kanıtlamış da oldun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
ondan eminm kardeş fakat ynede insan üzülüyo ..

ben olsam bende gülerdm haklısn çünkü :D sende baya uyumuşsn baba yaaa 2 yıl :D

Üzülme sen onların niyeti 17 yaşında once hp hem kurallara aykırı hemde sağlığına zararlı insanın ;)

Bilader sen yaşını doğru yazsan 2 saate uyanmış olacaktım ben :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
:D haklısın valla :D sağoln arkdaşlar yalnz ben o iki arkdaştan cevap bekliyorm neden yazmadılar merak ediyorlardı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Yazarlar Mahmut şu an online değiller o yüzden.... Bir açıklamam yapmadan benim aracım şu kadar hp bu kadar tork dersen inanmamaları doğal.... 

Ayrıca o arkadaşlar yaş olarakta senden büyük ve de bu konularda oldukça bilgililer ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
haklısın .. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Haklıysam şimdi doğru fotoğraflar videolar bölümüne git aracın detaylı resimler ve bilgileri yaz ki  gözümüz gönlümüz açılsın ;)  Hıı tabi böle bişi yoksa bilemem :P :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Haklıysam şimdi doğru fotoğraflar videolar bölümüne git aracın detaylı resimler ve bilgileri yaz ki  gözümüz gönlümüz açılsın ;)  Hıı tabi böle bişi yoksa bilemem :P :D :D :D :D :D

resimler ve videolar bölümüne bakabilirsinz koydum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
o arkadaşlardan biri geldi...ben hala daha inanmıyorum..afedersin ama yalancı adamlara inanmam!bakalım şimdi şöyle bir geçmişine ;

tanışma mesajın;
ben istanbul/ümraniyeden mahmut sayar 17 yaşındayım öğrenciyim .. 1990 efsane kasa corollam var stock ürünü türkyeye gelen 2 tır özel seri ae92 lerden birisidir 128 hp karbratörlü 1.6 16 valve 4A-F tipi DOCH motora sahiptir orjinal japon üretimdir ağırlığı 1380 kğ dır. 0-100 kmh 12 saniyede (düz yolda) ulaşmaktadır.maximum hızı redline yapmadan(6500rpm de) 240 kmh. fabrika çıkışı turbo bulunmaktadır.

teşekkur ederim ..

bu da ilk geldiğin zamanlarda kurduğun bir cümle..

bende 90 corolla var 128 beygr bastıın zaman *çok yüksek hız* ı buluyor bence yeni nesillerden daha iyi herşeyi full orjinal özel serii AE92 turkiyeye ilk gelen toyota satmayı düşünemiyorum bile manyaakkk

üç nokta koysam ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
burda anlamadığn ne? evt 128 di 168 oldu anormal mi sence? yaş olayınıda yanlşlk oldu çok merak ediosan onuda anlatırız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
mahmudum anlat yaş olayını da gülelim biraz..koyduğun resim senin motordu sanırım demi? o resimdeki motor 4a-f değil 4a-fe..enjeksiyonlu yani..hadi diyelim arabanın enjeksiyonlu olduğunun farkında bile değilsin, hadi diyelim senin motorun bu..o beygiri kim söyledi sana..hadi diyelim dyno'ya çıktın, hiç mi çekmedin dyno çıktısının resmini? veya taratmadın..ah dostum ah..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
krdeş ben oraya arabada olan değişiklikleri yazdım resim ve video bölümüne bakarsan herşey var arabada değişmeyen şey kalmadı bi bakarmısn lütfen .. he yine inenmıorm diosan zahmet olmazsa kardeş gel adres verim topla kim var kim yoksa hep beraber dyno ya sokalım aracı hem gözlerinizle görmş olursnuz hemde bu konu çıklığa çıkar varmısınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
benim söylediklerim yalan oldu herhalde..üye olduğun zaman 17 yaşındayım dedin, bir kaç ay geçti 19um ya yanlışlık olmuş dedin..koyduğun motor enjeksiyonlu senin motorun karbüratörlü..bir ton şey yazmışsın her birine değinmeyeceğim çok basit bir şey söylüyorum..koyduğun resimlerde HKSturbo göstergeleri yok..uzun lafın kısası ben dedektif gibi her lafından yalanı çekip sormak istemiyorum, gerek de yok ;) zaten açılan başlıkla da alakası yok..kendin bilirsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yaş konusunda haklsn .. göstergeler var fakat ben dedm bu resmler modlanmamş halinden kareler şuan burası çok fena ve garaj kapısı gercekten dondu bugn açamadm actıım an her karesini teker teker cekip koyacaım kardeş tamam mı? sen de dedektiflik yapmaya o resmlerden devam edersn .. ve ben hala ısrar ediorm buyrn gelin gözlerinizle görn polemiğe girmeyelm boşuna