0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne görmemiz gerekiyor bu resimde?
+1O değilde mahmut sabah 17 yaşındaydı 2 saat uyudum uyandım baktım Mahmut 19 yaşında Dedim napmışım ben yaaa
tamam kardeş sakin yahu art niyetle söylememişlerdir emin ol bu forumdaki abilerimiz kardeşlerini üzmezler kötü niyetle bişey de söylemezler
ondan eminm kardeş fakat ynede insan üzülüyo .. ben olsam bende gülerdm haklısn çünkü sende baya uyumuşsn baba yaaa 2 yıl
Haklıysam şimdi doğru fotoğraflar videolar bölümüne git aracın detaylı resimler ve bilgileri yaz ki gözümüz gönlümüz açılsın Hıı tabi böle bişi yoksa bilemem
ben istanbul/ümraniyeden mahmut sayar 17 yaşındayım öğrenciyim .. 1990 efsane kasa corollam var stock ürünü türkyeye gelen 2 tır özel seri ae92 lerden birisidir 128 hp karbratörlü 1.6 16 valve 4A-F tipi DOCH motora sahiptir orjinal japon üretimdir ağırlığı 1380 kğ dır. 0-100 kmh 12 saniyede (düz yolda) ulaşmaktadır.maximum hızı redline yapmadan(6500rpm de) 240 kmh. fabrika çıkışı turbo bulunmaktadır. teşekkur ederim ..
bende 90 corolla var 128 beygr bastıın zaman *çok yüksek hız* ı buluyor bence yeni nesillerden daha iyi herşeyi full orjinal özel serii AE92 turkiyeye ilk gelen toyota satmayı düşünemiyorum bile manyaakkk