0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotalardada var abi Turbo
ona bakılırsa hiç bir arabayı yormak iyi degil.ama artık dizellerde benzinli araçlar gibi ses yok gürltü yok performans cok yakın..
benim araç 4. devirden sonra roketliyor çözemedim bn bu işi milletin aracı 4000 de söner bizim ki tam tersi
yapma yaa neresinde ?
ya bu ne cahillik anlamıyorum bir de dalga geçiyor. Turbo dizel adı üzerinde. İster d-4d ister tdi -ister crdi-ister mjet bunların hepsi turbo dizel. Vw yeni yeni 1.6 dizel motorlarında pompa meme yerine diğerleri gibi Common rail kullanmaya başladı o kadar.
Multijetlerde turbo yok millete cahil diyeceğinize ilk önce kendiniz araştırın
ercüment sen zahmet etme ben araştırdım senin yerine buyur bak bi linkehttp://www.fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/fiorino_combi_teknik.aspxbu arada bilmemek ayıp dil öğrenmemek ayıp.
teşekkür ederim benim eniştem yok demişti kusura bakmayın
multijetlerde turbo yok mu iyi araştır 1.3 dizel motorun turbosuz 90 bg güç üretmesi imkansız
mahmut kardeşim bu sefer sana maalesef katılmıyorum neden dersen 1.3 motorun 90 bg üretmesi gayet normal çünkü benim aracım da 1.33 ancak 101 bg. gücünde ve turbo yok.............
yapma yaaa pardon kardeşim yaa yanlış anladım ben benzinli için diyorsun sandım af buyur