0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o da güzelmiş vallahi ya hadi konu konuyu açsın ben size bişe dicem. ben bu aracımla ceyhandan tekire gittim mahmut daha iyi bilir gidiş geliş tam 260 km 20 km de orada gezdim. depo full çıktım yola tekrar ceyhana döndüğüm zaman 2 çizgi düşmüştü nasıl sizce yakıt ne derssiniz 280 km ye 2 çizgi 120-150 arası ?
aracım 2011 model 1.4 dizel elegant modeliinşallah bu ayın 27-30 tarihleri arasında bu hafta teslim edecekler hayırlısıyla.
tamam işte bende ona dayanarak yok diyorum bende o tuş yok ki çünkü o kayan araba simgesi gösterge de var kırmızı bi şekilde ondan kafam karıştı normalde tuşu yok.
ben daha anlamadım ilk depoyla duruyor daha benzin almadım herhalde hafta içi alırımm =)
senin benzine bereket gelio belli allah daha bol versin hiç bitmesin inşallah
hayırlı olsun memnun kalacağına emin olabilirsin işallah bir an önce kavuşursun aracına.
o tuş yoksa malesef vsc de yok demektir.bide buna bak kontağı açtığında yol pc sinde vsc-ok yazısı yazyor mu.
yok vallahi birader maalesef yazmıyor dediğim gibi sadece ışığı var gösterge panelinde başka da bişe yok.bide hız sabitleyicisi dikkatimi çekti taktırma olanağı warmış bilginiz var mı
bende vardı ben taktırmadım
mahmut 1.6 larda orjinal olarak var zaten kardeş hız sabitleyici bi arkadaş yarise takacakmışta öteki modellere dışardan takılıyor ama 1.6 da zaten var . bnm 1.33 şu an ceyhanda üni. ortamına onunla gelmek istemedim serseri tip çok benm beyaz papatyama zarar vermesinler bi arkadaş bizim arabalarda hız sabitleyici kolunun takılacak yerinin bile hazır olduğunu söylediler işte araba ceyhanda olduğu için bilmiyorum bende var mı yok mu gidince bi bakacam varsa düşünebilirim yani dizellerde maalesef yok yaa ama çok talep var üretilmesi için bence de olsa süper olurdu. şu dizeli biraz yakıt açısından açar mısınız ya ? 1.4 dizel 100 km ye kaç lt yakıyor ??
1.6 ların hepsinde hız sabitleyici yok elegantta var sadece ama olmayanlara servis takyor 1.33 lerede takılyordur işallaharacım 100 km ye 6.6 lt yakyor ama sürekli şehir içi klima açık ve devirli kullanıyorum.kullandığım yerler devlet hastenesinin oralar çevre yolu bide küçük-büyük saat30 lira ilede 150 km rahat gidyorum şehir içinde şehirler arası daha ölçemedim ama benim tahminim 4.5 -5 litre gibi yakar
öyleyse süper vallahi bnm ki 8 litre yakıyor ama ben allah ne verdiyse basıyorumm devir yok yani motor küçük olduğu için 6 ya kadar basıyorum otobanda ondan sonra vites atıyorum 8 litre gösteriyor 100 km ye ama öyle yakıt üzerinden denemedim yani bu kadar aldım da ne kadar gitti gibi bilgim yok