0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi 1.6 olsa al diyebilirdim ama 1.33 motor kaldırmaz gibime geliyor :/
Şimdi bi sorum olacak biz arabamıza 210 binde taktırdık şuan 224 binde 14 bin oldu takılalı. Şimdi yeni bir araca hemen lpg takılırsa bizim gibi 210 binlere geldiğinde o motoru düşünemiyorum. Bence taktırmayın...
hasan merak etme bizim burada bi efsaneci abimiz var 250.000 km'dir lpg ile kullanıyorum daha bişey olmadı dedi. araba 350.000lerde
Ama o adam en azından bi 100 bin km rahat benzinde gitmiştir
oğuz ah keşke dizel alsaydın ama almışsın artık o konuda yapabilecek bişe yok.lpg konusundada taktıracaksanda bence bir 10000-15000 km yap öyle taktır .taktırmadan öncede iyice araştır sonra bilmiyen ustaların elinde aracını heder etme.malesef önerebileceğim bir lpg markası yok çünkü hiç lpgli araç kullanmadım seni yanlış bilgilendirmek istemem.
o motora lpg takılmamalı.iç yüzeyinde özel bir madde var lpg ona zarar verebilir.artı çekişten düşüreceği için daha fazla litre lpg yakacaksın.taktırtma parası,muaynesi.yeni ruhsat derken sızdırmazlık arada bir lpg arızası falan yapıcak filtre miltre .bence gerek yok.ya taktırtma ya da sat dizel sıfır al derim
açılmış açılacağı kadar daha fazla fark olmaz. 10000 de taktır gitsin.
mahmut kardeşim ben istemez miydim dizel aracım olmasını hemde inanılmaz isterdim ama ben de bu baba olduktan sonra dizel arabaya binmek haram arabanın parasının çoğunu kendi verdiği için ses çıkartamadım dizel takıntısı var adam da almam da binmem de dio bana da aldırmadı. kendisi gidip 0 passat alacak kendine onu bile benzinli alacak yaa öldürüyor beni ileri de zaten ben aynı tip dizelle takas ederim yoksa cidden hoşlanmıyorum benzinli araca binmeyi tat alamıyorumm bu kış full dizel bi polo kullandım komşu yurt dışına gitti bana bıraktı 3 aylığına tadından geçilmiyor dizel bu seferlik idare edecez bununla ama kafam karıştı işte tüp takılsa mı takılmasa mı
vallahi ben lpg li araçta kullanıyorum hiç sıkıntısını görmedim 97 xei var benzinde ki halinden daha ii kaçıyor tabi o bende olan ufak bi sorun aa hiç bi sıkıntısını görmedim arkadaşın dediği gibi bu benzin fiyatı mahvediyor bizi... dediğiniz gibi ben bunu kullanayım yine şöyle bi 10-15 binlere kadar baktım yakıt da düşme yok hiç bişe yaptırmam ama aynı giderse en kalitelisinden en pahalısından bi simit tüp taktırırım başka çare yok.