0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğuz gerçekten ekonomi istiyorsan imkanın varsa sat dizel al lpg ile hiç uğraşma.zaten iyi bir lpg kiti 1500-2000 civarı bişe heralde bide bunun muayenesi 2 yılda bir veya her yılda sızdırmazlık raporu bide bunun yanında takmak için arabanın hertarafını delyorlar bence boş ver yazık edersin arabana imkan varsa baştada dediğim gibi sat dizel al.
kardeş doğru söylüyorsun benm de gönlüm dizelden yana ama diyorum ya maddi konudan imkan süper ancak dizel arabaya bindirmiyor adam yani bende şu öğrenci halimle hiç bişe yapamam satıp dizel almak gibi. bende 97 xei var babam geçen sene hediye etti bnm de birikmiş param wardı bunu satıp üzerine para koyup 2004 kasa terra corolla alacaktım ama babam az sabret dedi sonra bi baktım gitmiş 0 corolla almışş tabi elimde ki parayı da aldı ee şimdi adam bunu aldı hediye nede olsa hediyedir 7 milyarı benden 28i babamdan dizel neden almadın diyorum aklından bile gecirme diyor yapacak bişe yok yani ileride kendi kazandığım parayla alırım ancak babam izin verecek gibi görünmüyr o yzden şimdilik ya benzinle devam ya da lpg ile karar sizin
oğuz o mesajı yazdığımda senin önceki mesajlarını görmemiştim işallah ilerde dizel bir araban olur .bu benzinin vergilerle fiyatı şişirilip satılması insanların böyle sıfır araçlara mecburen lpg katmasına neden olyor.diğer ülkelerde insanlar 8 silindir motorlar kullanırken biz 1.3 4 silindir motorlara lpg takmayı düşünyoruz
bencede taktırmayın en iyisi benzin veya dizel tüp yaramaz bu arabalara benimki 1,6 ama kulanmıyoum kilometresi yükselmesin die 485 oldu =) benzinde yerinde duruyor
biliyorum kardeş yaa var mı dizel gibi araba gidiş sürüş keyfi ses her türlü olumlu yönde mükemmel bişe ben bitiyorum dizel arabaya ya elbet alacam şimdi evinde kalıyorum yarın bi gün kuş uçtu mu görürüz yok öyle benzinliye binecenler falan gider kendi dizelimi alırım. mahmut mantıklı vallahi dur ben kanına girim 10000 km bakımında gidelim bi sürsün orada ki satış danışmanına da söylerim anlatır babama en abartısından benzinin bi tek sewdiğim yönü ufak çaplı kapışmalar da yüzünü kara çıkarmıyor örneğin senin dizel geçemedi beni iskenderun yolunda devir yüksek ya o avantajı var ama yine de gönlüm dizel. dediğin gibi kardeş ben kullanayım bunu böyle 15 binlere falan bakalım belki de benzinle devam ederim öyle yakıtta düşme olmazsa mecbur tüp en iyi yerleri araştırırım ben kardeş brc ye iyi diyorlar bizzat servisinde taktırırım. sen nerden aldın cengaveri adanadan mı ?
o da güzelmiş vallahi ya hadi konu konuyu açsın ben size bişe dicem. ben bu aracımla ceyhandan tekire gittim mahmut daha iyi bilir gidiş geliş tam 260 km 20 km de orada gezdim. depo full çıktım yola tekrar ceyhana döndüğüm zaman 2 çizgi düşmüştü nasıl sizce yakıt ne derssiniz 280 km ye 2 çizgi 120-150 arası ?
ahhh bu babalar ahh be bana da babam avensisimi almadan önce baskı yaptı dizel alamazsın alırsan da gidecen megane alacan diye bende almam onu dedim toyota aşkı başladı bi kere gittim avensisi aldım tüplü. abicim tüplü ayarladım da kendimi az da yaktırtıyorum ama arabayla gezmeye kalksan tüp ibresinde gözün. benzin koysan zaten külliyen zarar. ben de dedim ya bu tüpü bırakırım ya da o beni bırakır nitekim ben onu bıraktım gittim 0 1.4 dizel corollayı aldım. ama bu sefer yaşın biraz ilerlemesi fırsatını kullanarak baskın yaptım ona karşı. onlar sadece alma aşamasında karışıyorlar. daha sonra yakıtta doldursana olmaz sen kullanıyon sen doldur ne güzel aldırmazken ne oluyo du o zaman sözümü dinledin işte oluyor. ahhhhhhhh baba ahhhhhhhhhhhhhh avensisten bana 5 kağıt zarar ettirdi sırf.
ben adana onatçadan aldım aracımı.
yapma ya heveslendim bak bende. kardeş bilgi palaşımı güzeldir sorayım sana sende vsc var mı ?
mesut abi senin 1.4 dizel kaç model ?hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan bende osmaniye özdemir'den aldım.
saolasın. benim bildiğim bnm arabamda vsc yok ama vsc nin ışığı var gösterge de buna akıl erdiremedim ben var mıdır bi bilgi ?
eğer dikiz aynasını ayarladığın tuşların yanında far yıma tuşunun aynısı yanlız üzerinde yolda kayan araba resmi olan bir tuş varsa var .ama benim bildiğim benzinli düz modellerde yok.