0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neyse biz 50 adımdan iğne atmaya devam edelim toyota sahipleri olarak... Kalorifer göstergesini yeniden yapacağımı söylemiştim daha önce.Şekil şemale karar verdim ama ışıklandırmayı nasıl yapacağıma bir türlü karar veremedim.Gündüz görüntüsü orjinali gibi olacak yani beyaz zemin-soğuk mavi-sıcak kırmızı ama gece görüntüsü acaba nasıl olsa yakışacak.Konseptimiz ilk sayfadaki resimlerden anlaşılacağı gibi mavi-kırmızı.Altta dört öneri var kafama yatan. Seçim için yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Bana kalırsa 3 en güzeli yani en anlaşılır olanı, diğerleri kırmızılar iç içe girmiş sanki gözü yorar diye düşünüyorum
1 ve 3 numaralı seçeneklerin imal ettim ve masa üstüne kuruğum beyaz led ışık ile aydınlattım.Ben ikisinin de güzel olduğunu düşündüğümden doğrusu tam anlamıyla karar veremedim.Yardımınıza ihtiyacım var. Telefon ile çektiğim için uzak çekimlerde sanki parlıyor gibi çıkmış ama aslında alakası yok. Işık homojenliği gayet iyi. Zaten yakın çekimlerde daha iyi anlaşılıyor.Bu 1 numara.Sol taraftan görüntüsü.Sağ taraftan görüntüsü.Bu 3 numara.Sağ taraftan görüntüsü.Sol taraftan görüntüsü.Eh artık o kadar uğraştım bir fikir yürütürsünüz...