0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abiyiiyisessiz kalan kardeşlerimizin resimleri gördükten sonra nutku tutulmuş onları çözmeye çalışıyorum şimdi gerçekten taktire şayan çalışmaların var.emin ol rahatsız efsaneci olarak her iletini dikkatli dikkatli inceliyorum ama bazen susmak en güzel cevaptır denir ya o yüzden bir şey yazamıyorum
Nazar değdi, benim plasma göstergelerden devir saatlisi kısa devre yaptı ve yandı... Şimdi iş başa düştü. Başka bir başlıkta göstergeler nasıl aydınlatılır ve renklendirilir onu yapıp göstereceğim yakında...Üstelik o kısmı da mavi kırmızı yapacağım inadına, çok sinirlendim.Sanırım işaretçileri de nasıl aydınlatacağımı çözdüm.Çok yakında...
Mahmut abi valla ne diyeceğimi bilemedim. Corolla bambaşka bir havaya bürünmüş. Eline koluna emeğine sağlık. Gösterge çerçevelerini ve saatin bu şeklini nerden temin ettin.
Boşuna para vermeyin o zımbırtıya. Daha güzelini yapacağım ve nasıl yapıldığını da detaylı olarak anlatacağım forumda.Biraz sabır. İşaretçileri de aydınlatacağım ama farklı bir sitille. Fosforlu boya ile boyayıp UV'led ile uzaktan aydınlatacağım.Ama çerçeveler ebay'dan alınma ve maliyeti kargo dahil 45 tl'ye geliyor onu alın. Çok değiştiriyor ambiyansı.
Zımbırtı dediğin saat ten mi bahsediyosun. Bence çok hoş durmuş.
Ben saat deyince devir saatini anladım göstergelerden bahsediyordum. Sen galiba gerçek saati söylemişsin.O zaman iş değişir. Onu Ankara Konya sokakta yaptırttım. 40ytl. O güzel oluyor tabii...
Evet abi gerçek saati demiştim. Başka yerde yapamazlar mı acaba İstanbul da falan en azından. Ve devir saatlerinizde çok alımlı duruyor bence. Ben o nikelaj çerçevelerden alıp siyah zemini bozmadan uygulamayı düşünüyorum. Ve sizin aydınlatmaya benzer bi aydınlatma da yapmaya çalışıcam. Ufak ufak ta çalışmalara başladım. Abi çerçeveleride ebayda bulamadım. Kolay aramanın bi yolu varmı?
Ben alttaki adamdan aldım. Güvenilir. Ürün geçmeli, yapıştırma yok. Fena değil.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/93-94-95-96-97-COROLLA-CHROME-DASHBOARD-GAUGE-RINGS-a1-/380265052325?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item58899038a5
zeynel abi aslında bundan bi tanede ben alsam...ikisini beraber getirtsek yani... kaç liraya mâl olurki bize? tuzlumu olur acaba?
Osman Mahmut abi 45 liraya mal olduğunu yazmıştı. Ama ben bu ebaydan mal nasıl alınır nasıl sipariş verilir hiç bilmiyorum.
mahmut abi ya senden bi ricam olcakebaya cok baktımda bi türlü denk gelmedi,sen ön panel krom kısmı ebay danmı almıştın?