0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz aydınlanma için hayatını verenler var tarihte, ben biraz zaman ayırmışım çok mu? Bu arada sizin latife yaptığınız farkındayım, alınmış falan da değilim, sakın yanlış anlamayın...
Valla bende aydınlatmaya çok düşkünüm, ae101 kasa corollamda tüm kokpit aydınlatmalarını değiştirebilen bir sistem yapmıştım, normal rengi yeşildi, istediğimde kırmızıya çeviriyordum, acaip dikkat çekiyordu, bunu yapmak içinde gelişmiş bir ekolaizerin değişebilir ışıklı ledlerini kullanmıştım
Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatini söylermiş..Hepsi hondayı övmek için miydi Kemal Bey...
Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatini söylermiş..
mahmut abi 1 numara daha hoş gözüktü gözüme, benim zevkime güvenirmisin bilmem ama.... bu arada hangisine karar verirsen diğeri ziyan olmasın bana kargolarsın. olurmu
abi sen zahmet etme bende kabul edebilirim
Resimler malzemenin resimleri değil jpeg. ama isterseniz yine de göndereyim... Yapacağım malzeme önden standart olacak ve arkadan beyaz ışık ile aydınlanacak. Rengi ise arkasına yapıştırcağım renkli pleksi ile sağlayacağım. O yüzden eğer iç aydınlatma için bu ürünü beğenen olursa yapar gönderirim hiç dert değil. Bana sadece nasıl bir aydınlatma istediğini yazsın yeter.
abi ne güzel anlatıyon yaa nasıl yapacan şekiller felan ben anlamadım valla... ama helal olsun yanii