0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahmut kardeş ışıklandırmana tek kelimeyle bayıldım.benim aracımda ae101 kasa gösterge ampullerini degiştirdim ama .havalandırma bölgesindeki ampullerin nasıl degiştirilecegini bilemedim .bana bu konuda yardımcı olumusun .nasıl yapmam gerek nereleri sökmem gerekli.yardımcı olursan sevinirim
Selo, Osman yorumlar için teşekkürler. Yapması çok da zor değil ama nereden bakarsanız bir el yatkınlığı istiyor...[şaka] Selçuk, içime su serptin, diğer başlıkta içini cız ettirmiştim sanırım kendimi affettirdim. İnan ben efsane düşmanı değilim, güzel olsun diye uğraşıyorum... [/şaka]
Selçuk beklerim mutlaka... Eeee, ne demişler üç şey para harcatır adama o yüzden uzak duracaksın. Kadın, kumar, mimar...Osman bey selam. Ben de bu forumda en çok sizin çalışmalarınızdan cesaret bulup giriştim bu işlere. Neyin ne olduğuna dair ilk bilgileri de sizin mesajlarınızdan aldım. Hakkınızı ödeyemem. Aynı motivasyonu ben size vermişsem de mutlu olurum inanın.Ön panel sökümü esnasında düğmelerin çıkaracağı zorluğu kabloyu biraz uzun bırakarak çözeriz diye düşünüyorum.Ben de daha diğer yerlerdeki (özellikle saat) çalışmaları tam anlamıyla bitirmediğim için göğsü açıp ne olacağına bakamadım.
Osman bey, kabloyu o kadar uzun bırakmak yerine soketli yapmayı düşünüyorum.Zaten düğmelerin yana doğru hareketini sağlamak için bir miktar kablo bırakmak zorunda kalacağım arkada. Bir 5 cm daha uzun yapıp öndeki boşluktan çıkabilecek kadar küçük bir soket takarsam sorun çözülür sanki...