0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son zamanlarda aktif olmayanları özellikle yazmadım iki gözüm.... biraz daha aktiflik bekliyoruz sizden...
biliyorsun abla 2 aydır dükkanla uğraşıyordum artıkın devamlı sizinleyim
antalya mersin arası sefer var mı?
denizden yok karadan var sen hala mersindemisin?(birde aktif değil der bana) sivasa da saptın mı?
daha gitmedim....http://www.toyotaclubtr.com/antalya-adana-akdeniz/geleyim-mi/gelsenize nevin hanımla...
sen geçerken sapıver be ablacım artık dükkandan çıkamıyorum
forumda ilk alkışımı Hande Hanım'ın paylaşımına vermiş bulunmaktayım.süper yaratıcılık örneği. forumdaki arkadaşları yeni yeni tanıyorum ancak burdaki küçük replikler tam bir karakter analzi örneği.foruma yeni katılan arkadaşlar için bir rehber niteliğinde bir paylaşım.
Siteyi gezip tanımak istiyordum ki;Hande Hanım sizin muzipliklerinizden birine rastladım.Emeğinize sağlık,çok harika olmuş.Çok yetenekleriniz olduğunu biliyordum ama bu tür yani yazarlık yeteneğinizi de öğrenmiş oldum.
hocam maksat gençleri gülümsetmek... (genç=siz ve sizin gibiler)
Aslında tam bir tiyatro örneği.Canlandırılsa ve TCT üyelerinin izlediğini düşünsenize.Sağlam senaryo
B aa şş kk a b i ş ee yyy y z mmıııyy oommmm.................. Ağlamak istiyorum, ağlamak istiyorummm.... Ben yokken olmuşş bunlaaaarrrrrrr.....
Bu konuyu ilk okuduğumda konu başlığına baktım gerçekten formula 1 izlemeye gidilmiş zannettim ve imrenmiştim. Konu içeriğini okuyunca da kriz geçirip yarım saat kendime gelememiştim. Bu arada Hande ablacıma ve Nagihana süper eğlenceli oldukları için (kelime aklıma gelmedi bir türlü) önlerinde saygıyla eğiliyorum. Viva Hande Abla Viva Nagihan Burada olmayı seviyorum. Yakında geniş çaplı bir buluşma olsa da katılsam