0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teknik ekip Erdem: Mesut abi nerde kaldın kurban olayım kaç saattir bekliyoruz yarış bitti sen hala gelemedin.Mesut: durun oğlum az bi yer kaldı vermişsiniz dümdüz arabayı..Teknik ekip Erdem: ne diyon abi sen?Mesut: olm durun bi karbon kaplama yapıyorum he şöölee geleyimde görün arabayıTeknik ekip Erdem: gel abi gel bekliyoruz burda
Ya varya, abla ya şimdi hepsi varya Gülmekten yazamıyor. (Yazan klavye)
Allah iyiliğini versin Hande abla ya nerden çıktı bu olay şimdi
nerden çıktı bu olay şimdi
muhahahaha.... daha neler çıkar....
Teknik ekip Ercüment : evet bir deneme sürüşü yapıcaz önce sen abla hazır mısın?Hande: ay evet hazırım çok heyecanlıyım..Teknik ekip Ercüment: iyi de bu ne abla topuklu terlikler bi karış makyaj Hande: aaaa ben düz ayakkabı giyemem lütfen şu kaskı da hiç giydirmeyin saçımın fönü bozuluyor…Teknik ekip Ercüment: Allahım sen büyüksün kurban olduğum…Teknik ekip Seçkin: Nagihan abla sen hazır mısın?Nagihan: hazırım da bu ne?Teknik ekip Seçkin: ne ne abla?Nagihan: bu araba mavi ben buna binmem..Teknik ekip Ercüment: nagihan abla sen giriyorsun piste hande abla telsizle co-pilotluk yapacak…Nagihan: tamam talimatları bekliyorum.Hande: nagicim sola doğru kıvrıl git git git şimdi sağa keskin viraj devam et et et sağa hafif evet devam et sola ordan sağa düz git………….Nagihan: abla! Hande: efendim canım?Nagihan: abla ben garip biyerdeyim galiba pistten çıktımHande: nerdesin sağında solunda ne var?Nagihan: abla horoz var heykel yani…Hande: aaa ben sol diyeceğime sağ mı dedim ? Denizliye gitmişsin… neyse dönerken Afyona uğrada kaymak al bari…Teknik ekip: abla naaptın sen yaaa…Teknik ekip: koşşşuunnnn koşşuunnn… Hande ablanın aracından duman çıkıyooooo…Ahmet Can:durun lan çıkıyoda motordan çıkmıyo bu ne yaaa..Teknik ekip: ablaaaa nooluyooo ordaHande: öhö-öhöm ee şey bi cigara yaktıydım ne biliiim…Teknik ekip: Allah bildiği gibi yapsın seni ablaHande: ay ne var beee…