0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben buna yıkıldım vallaha
Selcuk foruma yenı katılmıstır.Hosgeldın tebrıklerıne kıvranarak yanıt ararken hande ablası hosgeldın der.Selcuk bakar hande ablasının avatara canakkale mevzusundan gırmeye calısır muhabbeteHande ablası sarar selcugu "avatar oylesıne, gencken hatta cocukken gıderdım" der canakkaleye (sankı 75-80 lerde dıjıtal kamera varmıs gıbı)Naapsın cıvcıv selcuk bı atıs yapar "ama resımdekı tarıh eskı degıl" derHande ablası bu ne dıkkat der ve yırtar selcuk madara olmaktanMuhabbetın sonrasında selcuk ne kadar ugrasırsa ugrassın okuyamaz tarıhı resımdeSonramı...?Selcuk sever ablasını ne kadar doktorları sevmesedeDahada mı sonrası onuda tanısmak kısmet olursa anlatırız artık...
Türkler formula 1'de olayından mı aklına geldi aceb bu bayağı bi komik ama onun yanında eline klavyene aklına sağlık
Teknip ekip Murat abi Murat abi bizi duyuyormusun konumunu bildir?Murat GUL Benim arka sağlam aga,çektim kenara mangalı tüttürüyom annadın mı Teknik ekip Abi burda da mı yaaa yapma gözünü seveyim herkez oruçlu..Vedat Nurken Fesupanallah orucumuz sakatlandı kokudan Murat..Mesut Akın Sıkıntı yok gençler sıkıntı yok, ben şurada bir drift atayım rüzgarımdan pişerler Hande abla Üff koku hep üstüme sindi yaa bu parfüm kaç para haberiniz varmı sizin ! Teknik ekip Bu clubte de birtane normal adam yok mu arkadaş yaa..!
ben normalim...
Hande Teyzecim çok güldüm yaa sende hep gülümseOkurken bir ara aha bana ne dedi acep diye baktım ama birşey çıkmadı, helalinden
bana laf ebeliği yapma alkış ver arkadaş....