0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada biz de seni seviyorum Hazım abicim
Lutfen hastanizin nabzina bakar misiniz, benim yazim hatalarimi kontrol edeceginize doktor hanim! Biz de seni seviyorum
supermis yazandan ve hortlatandan Allah razi olsun
Hem yöneticiliğimi beğenmeyin hem forumda benimle dialog kurmayın sonra "yenisini istiyoruz" deyin .... Bana ne bana ne forum ne zaman eski eğlenceli haline geri döner o vakit yazarım (yaşlandıkça kaprisli oluyorum )
Ben bu başlığı ıskalamışım maalesef, inanılmaz başarılı bir çalışma olmuş. İlginç olan bu metinlerin Hande hanım tarafından yazılmış olması, hem yöneticiliği beceremiyor hem yaşlı hem de kaprisli birinden beklenmeyecek bir metin olmuş (Smile mod on "Allah'ım sana geliyorum" smile mod off).
Vah yazık pekte gençsin yazık olacak sana sevdiklerinle vedalaş Şahadet getir.....
Ben bu başlığı ıskalamışım maalesef, inanılmaz başarılı bir çalışma olmuş. İlginç olan bu metinlerin Hande hanım tarafından yazılmış olması, hem yöneticiliği beceremiyor hem yaşlı hem de kaprisli birinden beklenmeyecek bir metin olmuş (Smile mod on "Allah'ım sana geliyorum" smile mod off). Buda benden olsun (Oğuzhan cezalı ama yarın gelir nasıl olsa Teknik Ekip Bekir: Oğuzhan sıra sende kardeşimOğuzhan: Binmem abi ben bu arabayaTeknik Ekip Bekir: Niye abicim....Oğuzhan: Yanlamıyor bu araba abi, arka lastikleri değiştirin geçen seneki kabak lastikleri takın biraz da piste yağ dökerseniz binerimTeknik Ekip Bekir: Olur canım plakasını da 06UZ olarak değiştirilelim mi?Oğuzhan: Büyüksün abi, bir Neşet baba bir de sensin