0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teknik ekip: Alperen takım arkadaşın Atakan yol istiyor geçişini sağla.Alperen: Vermem Ae101 akar sıkıyosa alsın.Atakan: Yok arkadaş anlatamıyorum 15senelik arabaları hala piste sokuyosunuz Redline hepsini ayıklar açılın üleynnAlperen: Atakan sen pite gir eksik yağını tamamla
Teknik ekip Ercüment:Hande abla pit'e gelmen lazımHande:Ayy noldu???Teknik ekip Ercüment:Benzin lastik falanHande:Tamam ama kuaför varmıTeknik ekip Ercüment:Abla ne alakaHande:Araba hızlı saçlar bozulduTeknik ekip Ercüment:Gelme abla kaldığın yerde alırız biz seni
Teknik ekip: Alperen takım arkadaşın Atakan yol istiyor geçişini sağla.Alperen: Vermem Ae101 akar sıkıyosa alsın.Atakan: Yok arkadaş anlatamıyorum 15senelik arabaları hala piste sokuyosunuz Redline hepsini ayıklar açılın üleynnAlperen: Atakan sen pite gir eksik yağını tamamla Seni Atakana havale ediyorum ERcü Pardon aplaa bilemedim buraların sizin muhit olduğunu
Hande Hn., son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim ya 1,2 yetmez, size 3 alkış veriyorum Bu arada konuyu sabitliyorum, ekleme yapacak arkadaşlar buradan devam etsinler lütfen
Alonso:Dikiz aynasından gözüken neaLperen:1,33 corolla sıkıyorsa yol vermeAlonso:Kim icat etmiş bunu,Ohhh aman allahım Atakan:Alonso rüzgarlıkların arabayı bozmuş egzoz ucu şartMesut:Abi bunun farlarına mercek takayım birde gündüz farı yimede yanında yatTuncay:Ekmek arası nohut dürümü yemeye gelsene antepe abi....AcD:Ben gelsem olmamı...Ercü:Benim hava filtresi seninkinden daha iyi ötüyor.Hem kaliteli kullanılan plastik boru (hakan plastik miş boruda)Vedat:İnna sabirin etmeyin gençler..Hande apla:Pistte terliklerini şartlara uygun olarak modifiye etmekle uğraşmakta..
Teknik ekip Erdem: Mesut abi nerde kaldın kurban olayım kaç saattir bekliyoruz yarış bitti sen hala gelemedin.Mesut: durun oğlum az bi yer kaldı vermişsiniz dümdüz arabayı..Teknik ekip Erdem: ne diyon abi sen?Mesut: olm durun bi karbon kaplama yapıyorum he şöölee geleyimde görün arabayıTeknik ekip Erdem: gel abi gel bekliyoruz burda